Garnier Aqua Defense

Thursday, July 21, 2011

Assalamualaikum!


Hari ni i nak share something dengan u olss semua ya. Pasal beauty stuff lah kan. Baru-baru ni i rasa nak tukar krim muka. So, i try lah dari rangkaian Garnier jugak. Before ni i pakai Garnier yang color kuning, so ni i try yang color hijau lah pulakkan. Garnier Aqua Defense


Ini dia. Garnier Aqua Defense.

Ini review dari i. 

I rasa product ni tak sesuai lah dengan i. Sebab nya adalah bila i pakai ni i rasa sticky and muka macam ada dua lapis. Macam pakai gam kat muka. Muka jadi kering dan terus menggelupas. Hamaigaddd. Seram. So, i stop lah pakai Garnier Aqua Defense ni. 

Now i pakai cleanser/ pencuci muka dia je. Hopefully dapatlah kelembapan yang maksima kat kulit wajah i ni. 

I think after ni i rasa i nak kembali bertukar pakai produk Garnier color kuning ni. Garnier Light.

p/s : pilih dan pakailah produk muka yang sesuai dengan kulit wajah anda ya. :)

Thank you for reading!

xoxo, ddy


3 comments:

aja seventh said...

boleh saya tau.... kulit muka awak macam mana.. mmg jenis kulit kering ke atau berminyak? maaf lahh.. saya sblom nih pakai produk shurah.. tp rase mau try ke produk garnier pulak.. kulit sy jnis kering..urmm..ada ape2 komen tau cdngan tak? TQ

MizzDayana said...

@ aja : hai aja! hihi. act my skin combination. berminyak kat area T tu je. lain normal. time rasa nak test garnier aqua defense ni sebab time tu asyik keje dalam aircond, lepas tu pergi site panas terik pulak. tapi bila dah try ni, kulit jadi lagi kering. kat area yg normal tu kering sangat, nampak halus2 menggelupas. plus structure die yg heavy. tak suitable dgn skin i kot. kan? :)

MizzDayana said...

hope i'm answering ur ques ya aja. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana