External Hardisk.

Tuesday, July 19, 2011

Assalamualaikum!


Saja i nak tunjuk i ada benda baru ya u olss semua. hehehe. Ini salah satu barang yang i mawu lah kan. Bila dah dapat, tak tawu nak guna buat apa lah dengan external hardisk yang berisi beratus-ratus GB ni kan. Haduii. dah dapat tak mawu guna pulakkan. :P


SEAGATE 500GB

Alhamdulillah. Save duit i bila mana daddy i yang beli kan external hardisk ni untuk i. Biasalah kan, student dan remaja berdedikasi macam i ni banyak perabis duit buat belanja untuk kepentingan sendiri ja. hahahah! Shopping itu memang favorite i lah. *kantoi

Actually pada mulanya external hardisk kat atas ni memang lah milik i, tapi i dah tukar dengan boifren i dengan external hardisk boifren i sebab i suka external hardisk boifren i tu. heheheh. * Walaupun harga external hardisk boifren i lagi murah lah kan daripada i punya ni. hehehe

P/s: kalau nak dapat external murah, pergi beli dekat Low Yat ya. :D


7 comments:

Salwa said...

u, bape inggit ye hard disk tu.i pn nak bli nanti.

pena rozie said...

Beli harga berape ek???

Bidasari said...

Kita pun sama.... bila x ada nak2 jugak...dh dapat x tau nk isi apa... tapi bila dh ada idea...hihhihi penuh ngan movie yg di download...hihihihihi

ohh ddy said...

@ salwa : rm 170 je. 500 gb.

ohh ddy said...

@ pena : rm170. :)

ohh ddy said...

@ bidasari : tawu takpe kan. huuu

Salwa said...

owh..thanx.sok I nak survey..and maybe beli terus.hehe.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana