Blusher ohh blusher

Friday, July 15, 2011

Assalamualaikum!


I love to wear blusher. Walaupun muka i yang sedia ada ni memang sedia ada cepat blushing kan, tapi i still love to wear blusher. Sebab besttt. hehhehe. Selain tu i suka pakai makeup cuma satu je yang i tak pandai pakai, i tak pandai pakai eyeshadow. woahhh!


Currently my favorite blusher from In2it. Ini bukanlah warna pink, or merah or sebagainya. Ini warna peach-peach sikit. Color soft-soft je ni. I just nak nampak macam natural je gitu. hehehe. So, kalau nak cuba boleh lah. Bukan mahal sangat pun. Under RM 20 je pun time i beli ni, i beli time ada sale. Bijakkan i. hehehe. 






This is it. Code : Plum Pearl. (warna natural je)

Apa lagi kan. Dapatkanlah dengan segera di Guardian or di Watson berhampiran anda ya.

Thank you for reading!

xoxo, ddy

4 comments:

cik hani said...

blusher cik hani guna brand silky..
xpenah try lagi brand lain..
harga sekitar 17ringgit kot..

sugar2 kapas strawberry said...

eh sama dgn blusher sy!! hehehe

ohh ddy said...

@ cik hani : blusher silky girl best ka?

ohh ddy said...

@ sugar2 : best kan. tp kena beli brush asing lah kan. huuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana