Berpanas-panasan lah kita ya. Ini bukan BERSIH ya.

Saturday, July 23, 2011

Assalamualaikum!


Well. Nothing much. Tiada kaitan dengan BERSIH, tiada kaitan dengan mana-mana pakatan ataupun rusuhan. Memandangkan picture-picture di bawah ni menunjukkan i pakai baju warna kuning, so i just want make it clean & clear bahawa ini tiada kaitan dengan BERSIH ya. hehehe


Muka bersemangat setiap hari sebelum subuh dan selepas matahari terbenam jugak pun. hehehe


Here my team work. The good guy and pretty girls. Yeah!

Here the IRON WOMAN. Iron woman yang tangkas, lincah, berani melakukan kerjanya. Cewahhh!

Terpacak di tengah panas ketika matahari terpacak di atas kepala. Itu lah kerja keras saya.

Well, u olss dah dapat idea belum i pergi mana tu? Actually i pergi LOJI RAWATAN AIR. Loji di mana sumber-sumber air kegunaan harian u ols semua tu ya. Tugas i kat sini adalah untuk mengambil sampel air untuk di hantar ke makmal bagi tujuan analisis di makmal. Ini untuk memastikan u olss semua dapat bekalan air air bersih dan selamat untuk digunakan. Mulia sungguh kan kerja i ni. :D

Tapi yang tak bestnya adalah terpaksa berpanas terik di bawah cahaya matahari, habis muka i merah-merah kena cahaya matahari. Naseb baik kulit i ni jenis susah sikit mawu berbelang kan. Alhamdulillah. Kena pakai sunblock wuuu.

p/s : i tak mawu lah kerja duduk dalam unit ni lagi. Panas weyhh.

Thank you for reading!

xoxo, ddy

1 comments:

Dayana Nasir said...

macam syok je ape yg u buat tu.hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana