Berjimba-jimba di Bukit Tinggi.

Wednesday, July 13, 2011

Assalamualaikum!

Actually saja je nak cerita-cerita pasal saat-saat berjimba-jimba dengan kekasih hati dan sahabat-sahabat i. Actully ni cerita dah beberapa bulan lepas dah. Time tu i sangat malas nak update lah pulakkan. Memandangkan sekarang cuaca kat sini tengah mendung, dan i pun tengah free ape lagi. update lah kan. :D

BUKIT TINGGI

Lokasi adalah di kawasan pergunungan yang menghijau dan ke dalam di penghujung mana entahnya. Yang memberi cabaran yang banyak kepada pemanduan seseorang. * boifren i yang drive. kesian dia. hehehe. 

I suka picture ni. Cantek. Sweet. :)

Actually mula-mula sampai tu macam ragu-ragu weyh mawu masuk sebab tak tawu ade apa kat atas sana tu. Kitorang dah hampir patah balik dah sebab rasa macam tak berbaloi je dengan bayaran dia. Kelakar gyla time kitorang patah balik tu. Dah lah tunggu kena Q kereta tu sebab ramai mawu masuk. Malu time patah balik tu. Sebab kereta kitorang je yang patah balik tu. bhahahha! *gelak terbahak-bahak.

Biarlah gambar yang bercerita ya. :D (malas nak cerita banyak-banyak sebab banyak yang kelakar gyla. hahahha!)

Ni dekat Japanese Village tu. 

4 of us. 

Cukuplah untuk saat ini ya. Nanti-nanti i cerita lagi dengan lebih terperinci ya.

Thank you for reading!

xoxo, ddy

8 comments:

cik hani said...

bestnya.. tak penah smpai sana lagi..

Reflisia said...

saya pun suka pict 1st tue

ahsfantasy24 said...

wah3.. bjoli sakan ea?
kite yg dkat nei pn xg ag sne,
huhu na g ugakkk...!!

Jom Jenguk:
Kamu Melayu? Apa kamu tak sayangkan bangsa? Tak cintakan Bahasa? Tak terfikirkah tentang anak-anak kampung? Jangan pentingkan diri sendiri! Jangan hina dan perlekeh bahasa kita!

faY said...

wahh best lah. nak g jgak lah cuty ni

ohh ddy said...

@ cik hani : pergi la sana. ambek angin. :)

ohh ddy said...

@ reflisia : i suka jugak. suka sangat. sweet kan. hehehhehe

ohh ddy said...

@ ah: pergi la. hahahahha

ohh ddy said...

@ fay : best kan bercuti. hehhehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana