BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Monday, July 25, 2011

Assalamualaikum!



Mari ramai-ramai join kat sini.

Wah. ngeri lah nak kena kritik dengan u olss semua. semoga bagi kritikan yang bernas ya. Thank you! 
Love!

8 comments:

the fik's said...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

.: Mr Aril :. said...

selamat tuan belog comel..kurg sket rasa nk kritik..hahaha..

anyway kritik ttp kritik:)..hohoho

pasal header tu nmpk xde motif..ce buat header sendiri..ada gambar tuan belog skali..bru nmpk sweet mcm tuan belog;)

pasal content, rasa xbest klu ayat2 kita nampak terapung..klu ada kotak2 kan lg best..prefer warna pink..hehe..

background ni x penuh la wak..blakang nmpk putih je..x best lorh coz skerat-skerat:((

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Header takde?? Pompuan tu sexy sgt lah. Sila buat kotak untuk entri k. =D

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana