Wajib ada dalam handbag setiap hari.

Friday, June 10, 2011

Assalamualaikum!


Sekarang i dah tersedar satu benda. Baru i tersedar keperluan yang wajib ada dalam handbag i setiap hari. Selama ni i tak berapa nak ambek berat pun pasal ni. Selain daripada barang-barang make-up yang berkilo-kilo dalam handbag i tu, i pun kena ada benda ni jugak. Apekah itu? Jeng... Jeng... Jeng...


EYE GLO relief


Ini lah dia. EYE GLO relief untuk mata i yang cantek ni. hehehe

I rasa EYE GLO relief ni amat berguna and diperlukan selalu. Apa taknya kan, kita selalu terdedah kepada habuk-habuk and segala benda yang boleh buatkan mata kita ni tak selesa. Kalau macam i ni lah kan, kalau kerja or study kat bilik aircond je. Mata pun boleh jadi kering. Workaholic lah kata kan. Lagi-lagi i ni jenis yang suka duduk berjam-jam depan laptop online. bhahahaha!

Lagi satu, i ni suka pakai contact lens walaupun sedia maklum yang i ni tak rabun pun. (tapi sekarang ada rabun silau. sedih. :(.....) So,untuk mengembalikan keselesaan mata i selepas memakai contact lens, so i pun kena lah drops sikit eye glo ni. Barulah mata jadi selesa kan. :D Hope this Eye Glo will works kat mata i lah ye. Semoga mata i semakin bersinar dan memancar. bhahahha!

Nahhh.. Hambek ni mata donut ku. hehehhe

So, ape lagi? beli lah kan. btw u ollss ade tawu tak produk yang bagus untuk mata lagi? Yang untuk memutihkan lagi mata putih ni?

Thank you for reading!

xoxo, ddy



2 comments:

Pinky Pixie said...

eye glo mmg utk yg pakai contact lens ya dear.. xtaw pun.. hehe

ohh ddy said...

@ Pinky : entah. tak tawu la. yg penting utk mata la kan. heheheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana