Saya Geng Blog Pink : Ice breaking 2

Saturday, June 4, 2011

Assalamualaikum!


Ahaaaa. Sebenarnya entry ni sebab nak baitawu u olss semua yang i ni dah masuk Geng Blog Pink. Bukan Geng Bas Sekolah tawu sebab tak cukup ceria nak masuk astro ceria (Bhahaha!) and tak cukup scraf untuk join The Scarflets. Just kidding. Hehehe. I pun baru tersedar yang i ni dah include dalam ahli baru GBP (Geng Blog Pink). Usha-usha je tadi, kot-kot nama tak tersenaraikan. Tadi ade laaaaa. I yang ke 17. :D

Kena letak gambar yang ada unsur pink ek? ice breaking mesti letak picture yang menarek kalbu lah kan. Bhahahaha!

1. Nama i Miss Dayana sebab i tak kawen lagi. And nickname i Ddy, ohh ddy. U olss boleh panggil i ddy ya. Mudah je. hehehehe

2. I lahir 30 September 1989 (dah tawu kena bagi hadiah taw!). And tahun ni i baru 22 years old. Alaaaa. Muda lagi kan. Tido bawah ketiak mama i lagi. hehehe. (umur hanya angka, buat apa nak berahsia kan. bhahahha!)

3. Currently i tengah cuti semester. And i now final year study, July ni final semester i as a Environmental Health student. So, next year i gonna be a Health Inspector. Tak tawu ni pasal ape?? Haaaaaaaaa. Pergi lah study kat Health Collage ya. I under government, and takde hutang, kerja terjamin. 

4. Kenapa i nak sangat join GBP ni?
Sebab cool lah bila join geng ni. Boleh dapat new friends, share something. Plus i ni pun suka gyla dengan pink. And obses dengan pink. Sebab pink cantek, gorgeous and so feminin. I like. :D


I hope, one day GBP ni boleh gather for real lah kan. Bukan setakat di alam maya sahaja kan. heeeee

P/s : thank you coz bagi i peluang join GBP ni. And selamat berkenalan semua! :D

Thank you for reading!


xoxo, ddy

13 comments:

.cik yaya. said...

thanks yanggg sudi buat entry ni. hehe..insyaallah pasal gathering akn difikirkan

ohh ddy said...

@ cik yaya : yeah! :)

Ain Zulaikha said...

hehehe even saya tak join, saya pun geng blog pink gak ;)

ohh ddy said...

@ Ain : yeah! pink cute. so, semua cute. hehehhe

Rtp Farra Arisha said...

GBP? nama geng menarikkkk :))

ohh ddy said...

@ farra : jom la join! :)

aidaRupanzel said...

hye...kita sama cost and under kkm sponcer jugak... :)

ohh ddy said...

@ Aida : for real??? u DKP bape? nice to meet u. :)

aidaRupanzel said...

@ ohh ddy:yup...kita kat campus outserching...nice too meet u 2. :)

ohh ddy said...

@ Aida : kat mane ek??

aidaRupanzel said...

@ohh ddy: kita kat mahsa...akk kat mane???ngh praktikal ea???prktikal kt mne???

ohh ddy said...

@ aida : oic. now prktikal kat perlis. jaoh gyla kan. heeeeeeee.

u bila abes study??

aidaRupanzel said...

jauh nye???stdy kat mne???akk org mane??

inshaallh akhir thn depan abis..

ad fb??? sng sikit nk komen2 :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana