Reveal The Truth : Boot Cut Jeans VS Skinny jeans.

Wednesday, June 1, 2011

Assalamualaikum!


Sekarang kira macam reveal the truth jugak lah kan. I nak cerita pasal jenis-jenis jeans yang i pakai selama ni. Selama ni i lebih preferred pakai skinny jeans daripada lain-lain jenis cutting jeans yang wujud di dunia ni lah. Kenapa? Sebab bila i pakai skinny jeans i tu i rasa i nampak kurus daripada biasa. Hamaigaddddddd. Perasan. hahhaha!


Macam ni lah kan. Slim melim gitu. hehehe. 

So now, i nak variasikan koleksi jeans i lah. Haaa. i tawu u olss nak tanya i pakai jeans brand ape kan. i pakai yang biasa-biasa je. Brand LEVI'S, MNG, NICHII, GIORDANO. Itu jelah yang selalunya i minat-minat sikit dengan design diorang. 


BOOT CUT JEANS VS SKINNY JEANS


Macam cool gak kan. Tapi i dah skinny jeans warna ni dah. hoho


Kemas je. cantek lah jugakkan. 

So, after ni i kena shopping lah pulakkan. Sebab nak carik jeans baru. hehehe. Hey si boifee ku, sila teman kan daku pergi shopping ya. Sape suruh u bagi idea dekat i beli jeans cutting laen. hehhehhe.

Thank you for reading!

xoxo, ddy

8 comments:

Dayana Nasir said...

haha. i pun suka skinny sebab bajet kurus je. hehe. bila pakai boot cut mula lah rasa macam eh besar sangat ke eyh seluar aku ni..tapi bila tengok orang lain pakai cantik je sebenarnya..

fifianggun said...

sometimes wearing boothcut cantik kan?tapi untuk orang kurus cantik ke?

ohh ddy said...

@ Dayana Nasir : tawu takpe. pakai skinny rasa kuwos je kan. heeeeee. nk gak boot cut, tp cam tak confident sgt. kang nmpk gemok. bhahhahah!

ohh ddy said...

@ fifi ; tak tawu la kan. tp tgk cntek je. we should try it. heheh

sugar2 kapas strawberry said...

kita suke kaler grey

ohh ddy said...

@ sugar : suke jeans grey jugak. cantek. :)

teynteyn the doll said...

straight cut xmau try?? hehehe
skinny tu mmg best nmpk selimmmm je tp klau org bdn kecik pkai wat nmpk bertambah kecik huhu

ohh ddy said...

@ teynteyn : gonna try straight cut toooooooo. hehheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana