Pernah kah anda berniat untuk membela seekor anak gajah?

Tuesday, June 21, 2011

Assalamualaikum!


Pernah kah anda memasang niat untuk membela seekor mahupun berekor-ekor anak gajah? Bagi i, kalau setakat replika gajah, or mainan berbentuk gajah, or game gajah boleh lah kan. Gajah for real tu memang macam susah lah kan. Cukup ke susu u olss mawu bagi dekat anak-anak gajah tu nanti? hehehhe


Jom bela anak gajah!


I and anak gajah. i ni anak orang oke. hehehhe




marilah kita sama-sama mendekati habitat gajah-gajah semua ini di Kuala Gandah, Pahang. Actually, picture-picture ni tahun lepas (2010) punya. Time i involve dalam aktiviti club pergi lawatan ke Kuala Gandah ni. Memang mula-mula tak pernah nak tawu pun tempat ni. Last-last i pergi dua kali tempat ni sebab masa tu lain-lain club. 


p/s : jum kita aktifkan diri. Sekarang ni, setiap petang i jogging taw. :)


Thank you for reading!


xoxo, ddy

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana