Pencarian bloglist : 50 blog wajib anda baca

Monday, June 13, 2011

=STICKY POST=
Sila ke bawah untuk lebih banyak entry yang menarik meletup kebaboommmmm!

Assalamualaikum!

Haaa. Apa ini?

Sebenarnya i nak buat pencarian untuk bloglist i. I nak buat satu bloglist khas untuk follower i sahaja. So, apa lagi. Marilah join. Ada syarat tawu. Dan syarat-syaratnya adalah :

1. Mesti menjadi follower i. ( kalau belum jadi follower lagi, silalah follow ya )

2. Copy picture buruk cute kat bawah ni and letak nya sebagai picture entry u olss ya. and jangan lupa link kan ya. :D tq.

3. Jawab soalan ringkas ini. Kenapa suka datang blog Ohh ddy..............

4. Tag 3 atau lebih rakan-rakan blogger u olsss. And pastikan diorang tahu ya.

5. Hantar entry yang dah siap tu kat dalam entry ni ya.

Itu sahaja, mudah kan. hehehe. I akan publish follower bloglist next Sunday or pada hari yang i dah tetapkan sendiri, so u olsss jangan lepas kan peluang ya. Jom join! :)

Thank you for reading!

xoxo, ddy

16 comments:

Nadya O'Conner said...

dah ciap..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/pencarian-bloglist-50-blog-wajib-anda.html

ohh ddy said...

@ tq nadya. :)

Nadya O'Conner said...

sama2..hehe..pantas sebab nad memang dah follow blog ni..:)

nurul nadia nasir said...

http://missnadianasir.blogspot.com/2011/06/pencarian-bloglist-50-blog-wajib-anda.html

nadia joinn :)

ohh ddy said...

@ nadya : hehhe. enjoy viewing my blog. :)

ohh ddy said...

@ nadia nasir : tq nadia. :)

ahsfantasy24 said...

menarik..
i like!

:)

ohh ddy said...

@ ah : join la. :)

afeeyra CORNETTO said...

joen jgk ... heheh

http://snowcakesyummys.blogspot.com/2011/06/pencarian-bloglist-50-blog-wajib-anda.html

superb an said...

http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/06/pencarian-bloglist-50-ohh-ddy.html


feel free to join :)

ohh ddy said...

@ superb : tq. :)

Farah Azurah said...

ke sini jugak eh...
http://farahazurah.blogspot.com/2011/06/pencari-bloglist-50-blog-wajib-baca.html
^_^

FARHANAAKMALAZAHAR ♥ said...

dh joinn :)
http://farhana-inikisahsaya.blogspot.com/

misSaziey said...

beres ! :)
http://khairunnisa-haris.blogspot.com/2011/06/pncarian-blogist-50-blog-wajib-anda.html

Eyda Dania said...

da ciap...hehe..
http://eydamanja.blogspot.com/

ohh ddy said...

@ eyda : tq. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana