Ohh tidak! Kenapa bintik-bintik tumbuh pulak dah.

Tuesday, June 7, 2011

Assalamualaikum!


As i cakap i nak review pasal brang-barang yang i pergi keluar shopping haritu kan, so hari ni i nak review pasal Organic Aid Vitamin E ni. Saje i beli krim ni sebab i tak mousturizer lah. Biasa i pakai Garnier tapi rasa nak tukar krim sebab Garnier tu buat i cepat berpeluh. Ape itu kan. huhu


Ini lah dia. Kecik je sebenarnya. Konon-konon nak tambah kasik mukabertambah vitamin E lah kan, tapi end up muka tumbuh bintik-bintik kecik kat dahi. Owhh. seram. So, i pun terus stop lah guna krim ni. Padahal pakai buat tidur je, konon-konon buat krim malam lah kan. Sebab struktur krim dia sangatlah pelik. huuuuuuuu


Bila mula-mula pakai rasa sangatlah pelik sebab krimnya pekat gyla and rasa melekit-lekit. tapi tak pe, tawakal lah kan. hehehe

Gambar pun ambek tak jelas. Nampak sangat tak ikhlas. Bhahaha!

So, my personal view. Krim ni tak berapa bagus pun lah. Ditambah pulak bila i google carik review-review pasal krim ni, ade yang bagi negatif feedback jugak. Oke, pelik. Jangan beli. Hahahhahah!

Thank you for reading!
xoxo,ddy

11 comments:

Dayana Nasir said...

ohh tak okey eyh. ingat kan organic aid ni okey. nasib baik tak pernah beli sebab macam mahal sikit. hehe

cik hani said...

i pakai marykay kwn punye,,
pun jadi bintik2 kat muka..
terus stop pakai..
sedih giler..
time tu ada jamuan akhir sem..
muka plak bermasalh

IeQa aWr said...

pernah guna dan benda yg sama terjadi..wahahaa~

ohh ddy said...

@ DayanaN : takde lah mahal sgt. tu yg nak try tu. tp mmg pelik la struktur die. bek tak payah beli. :P

ohh ddy said...

@ Cik hani : tak suka kan bila muka tiba2 bmasalah kan. :(

ohh ddy said...

@ ieqa : owhhhh. then u tros stop or continue lg? hehhe

FaraCuna said...

sy guna nie.. okee je.. alhamdulillah la :)

ohh ddy said...

@ Fara : tu lah kan. Muka lain2 kan. :)

SUNSHINE said...

laaa,ykew..pt0tlh sye pki btambhn bntk2 kat muka =(

danial amri said...

I pkai jugak prduk nie... So far... Ok jerr.... Mka jd lcin n parut jrawat daa pdar.... Yeay......!!! Luv OA... Stu hal nye lg.... I pakai dgn pncci mke orgnic aid.... Pkai time mlm je coz cream dye x ssuai untuk siang ari bab brminyk... But i luv it..

Anonymous said...

I pakai ok je.. pakai jugak scrub dia.. so far alhamdulillah.. hari tu kena chicken pox kat muka berparut... lps pakai krim ni dah hilang.. so, oklah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana