Misi membersihkan celah-celah yang tak bersih lagi.

Sunday, June 5, 2011

Assalamualaikum!


Tajuk tak boleh belah kan. Nak bersihkan celah mana pulak dah tu kan. Bhahaha! Sebenarnya ni misi menghantar kereta boifren i untuk dibasuh. Hantar dekat carwash je pun. Takkan nak hantar kat reban ayam pulakkan. Bhahaha!


Ini dia kereta comel boifren i. hehehe. Turbo ade, nose ade, ear je takde. bhahahaha!

Nak mari tengok gades paling sexy di alam ini. Tengok bibir i tu. Aummmm. Aummmm. Bhahahha!

And ini obviously lah kereta i kan sebab ade benda bantal pink kat leher driver tuh. Bhahahaa! Ni waktu dating hari lain lah bersama boifren i ni. hehehe

Itu je nak tunjuk. Sebab semua ni berlaku sebelum cuti semester dua bulan ni. Hhehehe. Another 1 month to go for holiday. Hamaigaddd. Bila terpikir untuk semester depan, memang rasa malas menggyla tahap gaban. Chow! (bajet gangsta)

Thank you for reading!

xoxo, ddy



2 comments:

fyna said...

mcm kena ruuntuhan salji je kereta tu..hehehe

have a nice holiday ok =)

oqh anyway combination - oily skin boleh guna sunblock tu =)

ohh ddy said...

@ fyna : runtuhan salji d kreta. hehhehe.

oic. gonna try it. hehehhe. nnt la carik. ::)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana