Mahu duit belanja bulanan beribu-ribu?

Tuesday, June 14, 2011

Assalamualaikum!


Sangat jeles lah i bila tengok ramai blogger-blogger yang dapat BE beratus-ratus, beribu-ribu ringgit ni. Macam mana lah nak capai sampai ke tahap tu kan. Hamaigaddd. I pun nak jugak. Ya. Kena teruskan berusahalah ya. Chayokkkk!


Macam yang kita semua tahu lah kan, Cik Epal yang meletup-letup terkenal sana sini di arena blogging ni dapat RM 3k ++. Hey, i cemburu oke. Sebab i pun nak dapat duit belanja free macam tu je. Lepak depan laptop, tekan-tekan post entry at the end of the month RM 3000 menanti kan. Tak ke seronok gyla macam tu kan. Hahahaha. :D


Nuffnang. Nuffnang. I pun nak duit beribu riban jugak. Wuwuwuwu

Tapi takpe lah kan. Rezeki masing-masing kan. Mungkin rezeki i tak sampai lagi. I kena kerja kuat lagi nak dapatkan duit. Yeah! i tak akan berputus asa. Nuffnang, i pun nak duit beribu-ribu jugak taw. thank you Nuffnang. :)

I love u Nuffnang!

P/s : dah ada orang baca blog i ni pun dah cukup bersyukur dah. Thank you followers! :D



Thank you for reading!
xoxo, ddy

9 comments:

paiz said...

bestnye blogger2 yg dapat income byk dari nuffnang.. aku da lame blogging pun baru brape hengget je..heheh

Dayana Nasir said...

yeahh.i pun nak jugak. tapi tu la. ada orang baca belog kite pun dah kire bersyukur la kan..

Nur Zaheera said...

HAHAHA ! Nuffnang, nak duit ! hoho

ohh ddy said...

@ paiz : tu la pasal kan. kne bersabar and keje keras lg neh. huhu

ohh ddy said...

@ Dayana N : taw takpe. dah ada org baca blog ni pun kira dah oke la kan. hehehhe

ohh ddy said...

@ zaheera : nak duit jugak! :)

BajinganCinta said...

salam..

BC singgah sini...

sudi2kan singgah ke blog bc and join contest ok...

http://missgaban.blogspot.com/2011/06/my-best-angle-contest-dia-statik-tapi.html tq...:)

MyMye MyMya said...

Hahah duit! :D

nadia ar-rumaisha said...

nak buat macammana, rezeki mereka...lagipun mereka ada pengikut sendiri yg ramai dan sentiasa mengikuti perkembangan mereka....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana