I Love You Blackberry

Wednesday, June 8, 2011

Assalamualaikum!


Dari dulu memang i suka Blackberry berbanding dengan Iphone. Kenapa? Sebab blackberry ni cute, button keypad dia kecik-kecik susah untuk jari besar-besar gajah main (nasib baik jari i halus cute je.hehehe). Boleh BBM, twit-twit sampai gila twitter. Bhahaha! Berbanding dengan Iphone yang senang nak guna and selalu kena pinjam dengan orang lain sebab best kalau nak online and maen game. Bhahaha!


Owh. Pink Blackberry.

Ape? Nak cakap blackberry i murah? Alaaaa. relaks lah, atleast i ade and dah lama dah i pakai. Harga waktu i beli takde lah macam harga sekarang ni. Apekehal kan. hehehe. Sekarang i dah 2tahun lebih stay dengan postpaid Celcom. Tapi lepas tenggok promo MAXIS, si boifren i ni ajak lah bertukar kepada postpaid Maxis. (actually memang sebab Celcom i dah ada problem pun. Line asyik putus-putus, tiba-tiba takde line. Naik gyla i layan. huhuhu)

So, mana yang terbaik? MAXIS or CELCOM??

Haaaa. Ini promo dari MAXIS. Kalau nak beli, boleh lah sekarang ye. Murah je. Bhahaha!

Hambek kau Iphone. 

Thank you for reading!

xoxo, ddy

7 comments:

Dayana Nasir said...

BLACKBERRY PINNK!!! tapi kat malaysia mana nak cari blackberry pink..huhu

ohh ddy said...

@ Dayana N : ade punya. kena pandai carik body dia. hehehhehe

LyenaNana said...

wahh..! lawa lawa..eyna pon nk tuka fone..hehe :)

Epy Ain said...

haha.. BB lover too !
itam jewk kite punye.. haha

ohh ddy said...

@ Lyena : jum pakai bb. :)

ohh ddy said...

@ Ain : nnt carik la casing warna lain. kat lowyat banyak. :)

Nurliyana said...

Kat mne nk buat key pad warna warni tuh yer? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana