I love perfume!

Monday, June 20, 2011

Assalamualaikum!


I love perfume! ada ke sesiapa yang tak suka perfume? ada kot. Mesti sebab dia alergik or tak suka sangat dengan perfume yang kuat-kuat kan. I ni pulak jenis manusia / orang yang sukakan perfume. But at 1 time, i suka satu je perfume. I tak suka pakai perfume campur-campur. Nanti campur-campur bertukar jadi bau petai baru tawu. Bhahhaha! :D


And i jenis suka pakai perfume yang spray punya, yang roll-on punya tak berapa minat sangat lah. Kalau nak tawu lah kan, i pernah pakai yang roll on punya and dalam masa 1 week je dah boleh habes dah perfume tu. Gyla kuat i pakai perfume kan. Bhahahha!


Body Shop Perfume always be my favorite. Dah lama kot i pakai. Cuma lately i dah banyak kali bertukar-tukar pakai perfume neh. Kenapa? Sebab dekat Perlis tak de Body Shop!! Tak pe lah kan. Nanti lah pergi beli lagi ya. jangan sedih. :( Alaaaaaa. Perfume Body Shop takde lah mahal mane pun kan. Nanti lah dah kerja nanti i pakai perfume rm300 punya pulak lah kan. heheheh


Ni beberapa botol yang i miliki lah. Ada banyak lagi. Nak masuk semua tak muat. Bhahhaha!

So, agak-agak ada sesiapa nak bagi i hadiah? Silalah hadiahkan i perfume ya. And pastikan perfume original ya. Barulah tahan lama. huhu

Thank you for reading!
xoxo, ddy

3 comments:

Haruuta Chan said...

Wow, perfume body shop selalu berapa ye?

ohh ddy said...

@ haruta chan : biase i slalu beli 3 for rm110. murah je kan. ehheheh

ieranaz said...

ddy..ko pakai lg perfume neh...ak pn same weih..hahaaha...kalo pakai mesti igt kt ko ngn ieka...missh u la babe..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana