I jatuh cinta dengan lelaki tua. Jangan dia suami orang sudah lah.

Tuesday, June 14, 2011

Assalamualaikum!


Hey. Jangan buat spekulasi daripada tajuk i tu taw. I dah ada boifren dah. Akak-akak yang dah kahwen tu jangan risau ye. I tak ambek suami orang. heheheh. And I dah tawu dah kenapa i suka Yoo Min Hyuk dalam cerita Full House and hero dalam cerita My Girl yang i skip-skip baru tengok ni. Jawapannya adalah sebab i suka lelaki tua lah. Nampak cool je kan. Relax, tenang and cool je. I suka lah. :D


KENAPA PEREMPUAN SUKA LELAKI BERUSIA??

@ Matang
Semestinya nampak matang kan. Sebab umur pun dah banyak, banyak pengalaman. So, nampak relax and cool di situ. Dapat lah membimbimg girlpren dia yang muda and remaja tu. hehehe

@ Setia dan pandai kawal emosi
Rasanya sebab dia dah boleh fokus and tahu apa yang dia nak sebenarnya dalam relationship dia tu. So, dia akan kekal setia pada yang satu. (Kalau dapat kasanova, naseblah). And dia jugak lebih rasional dalam berfikir.

@ Stabil dan berwawasan
Ini lah yang paling penting. Time ni mesti dia dah ada kerjaya tetap, stabil. Dia jugak mesti dah tawu apa yang dia nak dalam hidup dia. Ada perancangan masa depanlah tu kiranya. hehehe. (Duit pun banyak, tapi kalau kedekut naseb lah.hahahha!)


Tangan i and boifren i lah ni. :)

Tapi kan, sebenarnya ada je lelaki yang lebih muda tapi adalah seorang lelaki yang matang. Contoh nya, sendiri mawu ingatlah ya. Apa-apa pun, hargailah setiap insan di sisi anda. :D


p/s : I love my boifren. :D


Thank you for reading!


xoxo, ddy



6 comments:

αкмα нαℓεε∂α said...

love sesangat post kamu yang nieyh =)
thumbs up ciket.acecec

ahsfantasy24 said...

huhu..
klw dtkdrkn kwen
ngn org laki berusia, xkesa..

tp mohon dijauhkan kawen ngn suami
org klw itu akan mnmbahkan kemurkaan..
huhu~

ohh ddy said...

@ akma : tq akma. hope ini membantu. :)

ohh ddy said...

@ ah : tawu takpe.

CikHaniBhulat said...

btul tu..kalo tua pon jgn la laki org..kang org lak amik laki kita...tp kalo tua pon jgn la tua sgt kan..hehe =]

ohh ddy said...

@ hani : tawu takpe. nak sedang elok je. nak poket tebal, muka hensem, body taf, suara macho. hahahah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana