I dan pencuci muka baru i yang cute ni.

Monday, June 6, 2011

Assalamualaikum!


Seperti yang sedia maklum atau yang tak dimaklumkan lagi samada dah tawu atau taknak ambek tawu or buat-buat tak tawu, so i tak kesah lah yang mana satu istilah sesuai untuk u olss. Yang penting i tawu yang i dah bertukar menggunakan pencuci muka atau face cleanser yang baru. Tahniah kepada diri sendiri. bhahaha!


ST. IVES : Apricot Face Wash

Front view

Back view

Blemish & blackhead control

Hamboi, back view front view ke main. Macam nak jual produk lah pulakkan. hehhehe.Oke kat sini i cuma nak review lah serba sedikit pasal face wash yang i baru try ni kan. Actually macam takut jugak nak try yang baru sebab dah biasa pakai yang lama. Tapi, tawakal je. Belum cuba belum tawu kan. hehehe

Review
First of all bekas dia ni agak besar jugaklah, kalau nak bawak travel tu macam payah sikit plus takot terpicit-picit dengan tidak sengaja kalau letak dalam beg kan. Tapi still cute ape bekas dia ni coz nampak suci bersih je. Al-maklumlah kan abru beli. bahahahahaha!

Then, bila pakai mula-mula i ingat kena picit banyak kali. Rupa-rupanya picit sekali sudah memadai untuk keperluan di muka i yang comel ni. bhahaha! So, rasa-rasanya face wash ni boleh tahan lama lah kan. hehehe

Bila dah pakai kat muka, rasa fresh betul. Berangin and menyegarkan. Kalau agak-agak pagi tu mengantok tahap gaban, sekali dah pakai face wash ni mesti rasa segar terus. hehehe. Struktur dia yang pekat dan jitu itu best lah jugak. hehehhe

Tujuan i nak try produk ni sebab dia ada cakap untuk 'blemish and blackhead control'. Muka i takde lah ade blemish sangat or blackhead. Cuma ada sikit-sikit whitehead je kat hidung. Hope bila try produk ni boleh lah kurang kan whitehead kat hidung i tu ye. hehhehe

Ke u olss ada tawu produk lain yang best? Ce ccita share kat i. :)

So, ape lagi. Give a try lah kat face wash ni kan. Selamat mencuba!

Thank you for reading!

xoxo, ddy


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana