Hari ni i pergi shopping. Nak tengok ape yang i beli?

Thursday, June 2, 2011

Assalamualaikum!


Shopping lah sangat kan. Tapi sebenarnya i keluar beli barang keperluan diri saje ni. Biasalah, perempuan ni barang benda kena beli ni. Lagi-lagi gadis macam i ni yang suka beli je ikut hati. Hamaigaddddd. Maaf boifren. I dah terhabeskan duit sendiri. Hehehe


I BELI APE?


ST. Ives : Apricot face wash for blemish & blackhead control.

EYE GLO : Relief

IN2IT Waterproof eyeliner with nylon hair brush

NEW! IN2IT : Lash Xtra Mascara & All Black eyeliner

SILKY GIRL lipstick.

Ade lagi satu barang yang aku beli, tapi tak boleh tunjuk. Sebab top secret maaaaaa. hehehhehe

Itu jelah yang i beli. tawu lah tak sebanyak yang u olss beli kan. hehehe. So, lepas-lepas ni bersiap sedialah terima review aku yang bertubi-tubi kenapa, ape sebab dan kesannya setelah aku menggunakan semua produk-produk ni. Yeah! (ala-ala Abang Nas). Tunggu review i yerrrrk. :)

Thank you for reading!

Xoxo, ddy.


8 comments:

J.Syazwana said...

wah sopink sakan :P

sugar2 kapas strawberry said...

kita suke beli scrub st.ives..seronok pakai..haha

ohh ddy said...

@ J : hahhahah! ade lagi ni tak tunjuk lagi. ehheheh

ohh ddy said...

@ sugar : mask st ives pun best. :)

♥ LULU ♥ said...

waa...bestnye shopping.hehe..eh, dgr cite eyeliner in2it best!nnt review k

ohh ddy said...

@ lulu : sure! mmg best pun eyeliner tu. u should try it. :)

zOeY zAu YaH said...

review maskara . liner dulu sbb nk tau..tgh carik yg ok nih..hehe

ohh ddy said...

zoey : okep dear. will do. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana