Hadiah buat kekasih.

Tuesday, June 7, 2011

Assalamualaikum!


Ni cerita minggu lepas. Yela, i diamkan jelah kan. Baru lah suprise. Hehehehe. Untuk beberapa hari ni i berusaha mengumpul duit, carik duit but at last end up dengan menghabiskan duit sendiri. Hamaigaddd. Bilalah duit nak turun dari langit macam hujan yang jatuh ke bumi ah? hohoho. Imposibble.


HADIAH BUAT KEKASIH


Actually pada suatu hari yang mama i masak tomyam as lauk untuk lunch, tiba-tiba dengar posmen terpacak dekat depan rumah. Wahhh. Ade orang bagi hadiah. Of course lah untuk i kan, siapa lagi yang paling feymes amour dalam rumah i kan. hehehe.


Ini lah dia POSLAJU 

Actually i tawu yang boifren i ade belikan sumting untuk i. Sekarang kan tengah semester break, so tak pergi shopping bersama lah. hehehe. Then, dia cakap nak pos. Tapi setiap kali i tanya dah pos ke belum, dia cakap belum lagi. Banyak alasan dia bagi. Tak sempat lah, malas lah, tak bangun pagi lah, lupa lah. But, tup tup terpacul depan rumah. wahhhh. Sukanya i. :) :D Senyum lebar-lebar.

RUBI wedges. I LOVE WEDGES!

Baju COTTON ON in pink. Pink always be my fav. And siap ada kad cinta tawu. Thank you sayang. :D

Senyum lebar satu hari, satu minggu. hehehehe. So, i harap lepas ni dapat lah lagi suprise dari boifren sendiri ya. Kot-kot 1 day dia datang meminang terus depan rumah i, kan best. bhahahahha! gatal. wekkkkk. :P

That's all. U olss jangan jelous taw. 

I nak ni pulak taw. hehehe


Thank you for reading!

xoxo, ddy!






8 comments:

Izatie said...

Bestnyeeeeeee dapat hadiah dari BF! :))

cikbintang said...

wahh bestnye sis =)

ohh ddy said...

@ izatie : best. best. memang best. :)

ohh ddy said...

@ Cik bintang : best. best. :)

miss fatihah said...

wahhhhh~ hehe bestnye :)

Nur said...

oooeeemmmjjaaayy sangat jlees ok~~

ohh ddy said...

@ fatihah : best kan. hehhehe

ohh ddy said...

@ nur : jeles ya. g soh bf pos gak. hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana