Gambar sexy Adinda Milano Evans

Thursday, June 9, 2011

Assalamualaikum!


Haaaa. Tak payah nak geledah mana-mana pun. takde nye gambar sexy naked si adinda hilang dara ni. Uupppssss.. Cuma perlu google and dapatlah gambar-gambar si Adinda Evans yang lama ni kat internet. Semuanya di hujung jari je derrr..


FENOMENA ADINDA EVANS

Diorang cakap muka dia tak cantik, lelaki cuma gyla body budak ni je. Yelah agaknya kan. Lelaki suka body ketul-ketul macam ni kan. :D

Menyembunyikan muka  hodoh macam si Amir "I'm Sorry" tuh. Bhahaha! Ini pun orang cakap okeh.

Btw, whatever pun jadi kan. There's always second chances. Diorang cakap Adinda Milano Evans ni dah insaf. ( Agak-agak mak bapak dia tawu tak pasal kegiatan and kefaymesan dia ni?) I harap kalau dia berubah, berubah lah ke arah kebaikan. Kena istiqamah hindarkan and lupa kan kegiatan lama. 

Berubah senang jer.. Pakai tudung litup, pakai seluar panjang, pakai baju lengan panjang dah nampak dah berubah tuh. Tapi untuk tak kembali ke  kegiatan yang lama tu agak susah lah kan. Memang kena insaf and istiqamah betul-betul. I harap u berjaya. :)

I rasa picture ni dia snap time ade aktiviti sukan kat sekolah kot kan? hehehe

Ini lagi. 

Nah. tekan link ni kalau nak like page dia. Dah semakin bertambah dah fans dia. Bhahahha!. :D

Thank you for reading!


xoxo, ddy

14 comments:

khairunnisa ar alhan said...

baju t-shirt yg dia pakai tu ada lambang polis...indicate yg dia ni kadet polis...rsenye lahh...itupun kalu dia tak pnjm bju akak or adek dia lahh...haha

akuwanblur90 said...

dia bikin gemapr lagi. huhu panaz betol adik nie kan..

kotak bulat said...

fans di memg naik laju je. kalah yg dah blogging bertahun..heheh...

b0an said...

mak oii..besonye body die..hahaha

ohh ddy said...

@ khairunisa : hahhaha! tawu takpe. pic pakai tudung time kat sekolah agaknye tu. heheh

ohh ddy said...

@ Wan : nape? berminat ke ngan adek tu?? heheheh

ohh ddy said...

@ Kotak : hahhaha! tawu takpe. hot. naek lah nuff die kan. kikiki

ohh ddy said...

@ boan : nape? hang minat die ka boan? bhahhahah!

Nur Zaheera said...

famous dah dia ni. huhu. kalau letak ads nuffnang, dah dapat 10k dah. haha

ohh ddy said...

@ zaheera : tawu takpe. tak payah update pun org klik nuff die gak. hahahha!

kay said...

Assalamualaikum..walau apapun dia,xbaik kita membuka aib,mendedahkan aurat dan keburukan org lain... Cukuplah kita sekadar berdoa supaya evan insaf. InsyaAllah stiap perkara ada hikamh disebaliknya. Allahua'lam.

kay said...

Assalamualaikum..walau apapun dia,xbaik kita membuka aib,mendedahkan aurat dan keburukan org lain... Cukuplah kita sekadar berdoa supaya evan insaf. InsyaAllah stiap perkara ada hikamh disebaliknya. Allahua'lam.

ohh ddy said...

@ kay : orait kay. dont get too emotional oke. u surf internet, u search pasal this girl, semua dah tawu cerita. its not just from me. okep!

hve a good day! :)

Irma A.Wahid said...

uishhh..xnk lgsug like page dia...menci~~heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana