Aku pencinta haiwan. Sila bagi aku seekor kucing yang comel.

Friday, June 3, 2011

Assalamualaikum!


I nak kuceng! I nak kuceng! I nak beli kuceng! And for sure my parents and my boifren tak bagi. Sebab kuceng yang sedia ada ni pun tak dapat nak handle. And plus, my boifren tak suka kuceng. Jangan haraplah nanti kawen dapat bela kuceng. Hamaigadddd. Tapi kalau i merajuk and die dah takde idea nak pujuk i, die pun bukak offer bagi i bela kuceng. Ape lagi, laju je i accept. hahaha!


Nak banyak-banyak macam ni. Nanti i kena upah maid khas jaga kebersihan my cats. I nak main-manja-manja dengan kuceng-kuceng i je. hehhehe

Black and White. Cool. Cute. :)

And kalau macam ni lagi cool and cute kan. tak payah susah-susah nak kenal-kenal. Kenal ikot warne jue. hehhe

Haaaaaaa. Kalau bagi i bela ni pun i rela. I suka. I suka binatang. Binatang yang halal je lah ye. heheheh

So, ape lagi. Ade sesiapa yang nak bagi kat i satu kuceng cute-gebu-manja-bijak tak? Bagi lahhhhh. nak. nak. heeeeeeee.

Thank you for reading!

xoxo, ddy



2 comments:

noraliza said...

eden takot ngan kucing ar..hehe

ohh ddy said...

@ noraliza : oooo. takot kuceng ya. hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana