Aku Hanya Budak Gemok Pendek Tapi Dia Si Cantek

Thursday, June 2, 2011

Assalamualaikum!


Kali ni i nak cerita pasal fashion, fashion freak, freak and what so eva. Yang penting kali ni i nak tunjuk kat korang semua siapa inspirasi i dalam dunia fashion neh. I nak style macam dia tapi i ni gemok. oke. tipu. sebenarnya i ni dah kurus cuma boifee i suruh i jadi super kurus. Hahahaha. Hamaigaddddddddd.


I LOVE HER STYLE
Yanny. She looks very nice in long skirt. 

Siapa yang tak kenal dengan gades manes di atas ni mai habaq kat i. mai sini i nak kenal kan dia kat korang-korang semua. Bukan nak kenalkan sangat lah, cuma i ni follower dekat blog dia, facebook dia and twitter dia. Semua yang dia ada i dah follow dah. hehehe

Yanny with her Maxi Dress. Love it. :)

I suka Yanny sebab dia cantek, pemalu and sweet lah. ala-ala muslimah gitu. Sebenarnya i ni teringin nak pakai long skirt, maxi dress macam dia. Look so gorgeous! cuma i tak yakin je nak pakai coz takot tak sesuai dengan ketinggian i yang tak berapa nak tinggi ni. (Tinggi i 154 cm jeee)

Yanny in her pants. cute jugakkan. :)

So Yanny, u suggestkan lah and bagi lah pendapat kat i yang i ni sesuai tak nak pakai long skirt and maxi dress ni. hehehehe

Itu sahaja. Thank you for reading!

xoxo, ddy

10 comments:

Haruuta Chan said...

The Scarflets :D

ohh ddy said...

@ haruuta : yeah! hehhehe

HaFizaH aYu said...

suka style dia....nway cuba la pkai blom cuba blom tau...ayu pon br try pakai maxi n u know wat i fall in luv with it

ohh ddy said...

@ ayu : betol ka? i pun nk beli gak la. u salu beli katne? heeeee

Reflisia said...

dear, jgn takut tuk bergaya..yang penting yakin diri...=) tapi Adriani tue memang cantik and u pun cantik juga tau!

ohh ddy said...

@ reflisia : hehheheheh. tu la. tengah nak confident lah ni. hehehhe

dark r0se said...

hurm~ she got her own style kan?:) mang santek yanny neh!:)

ohh ddy said...

@ dark rose : aah. memang pun kan. dia cantek! :)

anisumbrella said...

i love yany jugak dd ~

Anonymous said...

yeah.. my height pown around 154 cm unfortunately my head sgt besar mcm charice :( tinggi yg xsesuai dgn kepala besar.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana