7 tanda wanita menggoda lelaki. Anda tergoda??

Friday, June 10, 2011

Assalamualaikum!


I nak bagi tips kepada JJJ, Jejaka Jambu Jamban. Upsss. hehehe. Tips hari ni adalah untuk mengetahui tanda-tanda seorang wanita itu sedang menggoda seorang lelaki. Tergoda, menggoda, dinoda, tipah tertipu ditipu dan menipu. Bhahahaha. Kita teruskan lah ye. :D


7 TANDA WANITA MENGGODA LELAKI


Wanita punya daya penarik. Wanita juga penggoda yang pakar.

@ Si gadis itu mula mendekati si jejaka.
Menggunakan panggilan manja untuk mendekati para jejaka. Lepas tu meliuk lentok manja. Hamaigaddd.....

@ Pandangan mata. (eye contact)
Pandangan yang tajam dan sangat penting untuk berkomunikasi. Si gadis akan fokus setiap kali bercakap, berbicara dan berkomunikasi dengan si jejaka.

@ Sentuhan
Sentuhan ni tanda si gadis tersebut dah mula berani dan memberi kehangatan pada si jejaka. (i pun tak tawu hangat macam mana tu. Suam-suam kuku sudah. bhahahaha)

@ Mempelajari dan lebih memahami si jejaka.
Sentiasa memperhati si jejaka. Tahu gerak geri, mimik muka dan perlakuan si jejaka. Tahu apa yang si jejaka suka lakukan. Pada tahap ni, si gadis tersebut dah ajak serious relation dah)

@ Si gadis menyediakan diri agar lebih menarik.
Si gadis akan lebih nampak menarik pada pemerhatian si jejaka tersebut. Si gadis akan memakai baju yang menarik perhatian, makeup, style yang menarik dan menambat hati si jejaka.

@ Si gadis sentiasa tersenyum
Senyum itu sedekah. Senyum itu pemanis bibir dan wajah. So, si gadis akan banyakkan tersenyum dan ceria apabila di hadapan si jejaka. :D

@ Hanya kau yang satu. Kaulah segalanya.
Si gadis akan menjauhkan diri dan mengelakkan diri daripada di 'ushar' lelaki lain kerana si gadis sudah ada pilihan hati dan rasa sudah ada yang punya. heheheh

So, hai JJJ (Jejaka Jambu Jamban), korang pernah tak alami situasi-situasi begini? Haaaaa. Jadi, ape lagi. Hargailah wanita disekeliling mu ya. Jangan sakiti hari mereka. :)

Thank you for reading!
xoxo, ddy



10 comments:

b0an said...

byk kali kot...haha

SAYA BUKAN SAMDOL said...

Hhahhaha :DD kaulah segalanya

CikHaniBhulat said...

senyun kambing la JJJ baca entry nie..hehehe

nadia ar-rumaisha said...

wah wah wah....adalah dalam satu dua terkena pd saye...nama jugak wanita kan....hihihi

fifianggun said...

huhu,,,lelaki harus tahu

ohh ddy said...

@ Boan : perasan dowhhhh ko. hahahha!

ohh ddy said...

@ bukan samdol : hahhahah! akulah segalanya bg mu. kikiki

ohh ddy said...

@ Hani : hahhahahha! JJJ- Jejaka jambu jamban. kikiki

ohh ddy said...

@ nadia : ada yg terasa ke tu? hehheheh

ohh ddy said...

@ fifi : yuppp. hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana