Wahai Bibir Yang Cantek Kepunyaan Wanita.

Sunday, May 1, 2011

Assalamualaikum!


owh bibir. owh bibir. owh bibir.


Bibir ni adalah antara aset terpenting bagi seorang individu, terutamanya wanita. Bibir sexy, bibir mungil ni haaa yang sentiase jadi tarikan. Bila bercakap kita akan menggunakan bibir, guna mulut. Selain daripada kena jaga nafas kita, bibir yang segar sentiasa menjadi tarikan. betol tak?


Bibir wanita memang penuh tarikan, indah. So, tujuan aku sekarang adalah untuk memberitahu korang semua yang aku sekarang sedang mencari sesuatu untuk bibir aku agar kelihatan lebih cantik dan berseri-seri serta menawan mengancam gitu. hehehe. Tolong aku!


(click to enlarge)

Kalau korang tengok picture kat atas ni kan, korang rasa bibir korang kategori yang mane satu ha? aku rasa dengan penuh yakin, bibir aku yang jenis PERFECT IMPRINT. hamaigadddd. aku nak jugak yang perfect-perfect ni kan. hehe. tapi memang betul hape. bibir aku ni memang tebal pun. tebal and perfect. hahahah! nak jugak. nak jugak. wekkkk.

Bibir ohh bibir

So, dengan rasa baik hatinya korang kan, marilah membantu aku untuk mencari produk kecantikan yang bersesuaian untuk aku gunakan agar bibir aku kelihatan hot-hot macam picture-picture kat bawah ni. hehehe


1. Nak bibir macam kat atas ni. kalau kat Watson or Guardian or memane mau carik brand ape and color code die ape ek?

2. Lip gloss ni so cute! aku nak bibir aku jadik warne ni lepas pakai lipgloss. tapi lipgloss ape yang best nye pon?? bagi idea wehhh..

3. Bibir ini juga howtttt.


4. Yang ni pulak takpe lah, aku boleh buat sendiri kat bilik je la kan. hahaha!


So, dengan baik hatinya korang kan, silalah bagi aku idea mawu beli lipstick or lipbalm or lipgloss ape yang terbaik untuk aku dapat bibir secantik-cantik seperti di atas-atas tu lah kan. hehehe.


Thank you for reading!

xoxo, ddy.

8 comments:

Dayana Nasir said...

dari dulu suka pakai lipice yang bibir boleh tukar jadi pink :)

Cik Ungu Kamila said...

adei, tak biasa pulak beli lipstik. selalu guna pakai yang mak punye je. LOL.

deAnza-wAnda said...

from my point of view.. klo nk cri kt watson or guardian, klo nak yang warne cam pinkish tuh bole gune maybeline... lawa lipstik tuh... tpi kne g try dlu lar tgk sesuai x ngan lips u..

ahsfantasy24 said...

yunk..
yg no 4 tu cun..
hehehhehe jom try!

!! AkU sKaNdAl !! said...

aku suka bibir yang merah sedang mengigit tu.!hott!hahahaha..aku cadangkan ko makan sireh banyak2 tuk mendapatkan bibir merah dan hot..huahuahua..

Raihan said...

cube la try pakai lip ice sheer color...ok la...price dia pon not bad la...

che'pi said...

justin bibir? itu bibir ape? heheh

Jia Nur Fizza said...

maybeline is just nice...=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana