Sudah Lama Saya Menghilangkan Diri. Ke mana Saya?

Wednesday, May 4, 2011

Assalamualaikum!





Hai kawan-kawan. Rindu i tak? mesti rindu kan. Buktinya dah terbukti kat picture yang i crop sendiri kat atas tu. Actually dia ni kawan i, kawan dari MRSM lagi, kawan kat blog jugak, kawan kat twitter jugak. hehehe. Nah, ambek lah ni blog dia, Areen. Alamak, terletak link dia kat sini pulak. hehehe.

Actually memang benar i dah sebulan lebih tak layan account twitter i, Mizzdayana. Yelah kan, student tahun akhir ni memang busy memanjang dow. sekarang ni tengah ada 11 report yang kena submit before next week. I start mendiamkan diri sejak-sejak pergi ke Original People Village lol. tengoklah rangkaian entry-entry i before ya. kalau rajin-rajin, mai lah view-view entry-entry i. hehehe

So, maaf coz i buat you ollss rindu-rinduan kat i ye. tunggu i betol-betol free nanti i rajin-rajin super duper rajin lah kan. hehehe

Thank you for reading!

Xoxo, ddy.

4 comments:

ahsfantasy24 said...

xpe klw ilang kjap2..
jgn ilang terus ^^,

Mizz Dayana said...

tak hilang lama punya. hehehe

zarith said...

xpe. nanti lepas ni boleh aktif balik kan. :)

areen said...

hahaah kakcik aku baru la dpt bace post ko ni..gile smpai ati ko haha..tkjut beruk aku..cepat come back soon

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana