Shawl Random Giveaway from MOE Closet.

Sunday, May 15, 2011

Assalamualaikum!


Shawl Random Giveaway from MOE Closet!


Niat hati taklah berharap sangat untuk menang. Tapi nak lah jugakkan sebab selama ni yang aku pernah join giveaway, mesti tak pernah dapat. Apa daaa. Takde tuah or diorang memang tak pernah nampak kewujudan diri aku men'join' giveaway-giveaway ni. heeeeee. Lepas tu si MOE Closet ni membenarkan sesiapa yang join ni untukmembodek-bodek. Wahhhh. Aku bukan kaki bodeklah, tak pandai.


Kalau dapat satu Shawl Bunga ni kan best. Boleh tak MOE Closet?? hehehe


Kalau ada orang bagi cardigan kan best jugak. MOE Closet, bagi lah kat i satu kan. hehehe

Itu sahajalah untuk giveaway ni, so i nak tag semua follower i lah. Bukan setakat tag 2 orang, tapi 1000++ followers, boleh kan MOE Closet? heeeeee

P/s : semoga i dapat giveaway ni. hoh!

Thank you for reading!
xoxo, ddy





7 comments:

Dayana AZ said...

comel ouh :) mcm nk join je hehe

BLADE EDGE said...

salam...

saje singgah..dtg jenguk2, esok2 nk dtg lg..

happy blogging :-)

regards,
BLADE EDGE

Halusinasi said...

ramainya follower dia^^

terima kasih kerana join GA dari Moe Closet^^
Blogwalking sambil meninggalkan tapak di sini^^

ain dzaya said...

gud luck taw!!jgn jelez sambil hentak hentak papa.. sbb saya pun juin jugak..hehe

Mizz Dayana said...

@ Dayana AZ -- Jum lah join sekali. hehehhe

Mizz Dayana said...

@ halusinasi --- tq for da bw. hehehhe

Mizz Dayana said...

@ ain dzaya --- jom join ni. gudluck jugak! hehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana