Separuh jiwaku pergi. Bukan jiwa yang pergi, tapi hati i.

Sunday, May 29, 2011

Assalamualaikum!
Dah. Dah. Tak payah pujuk i lagi. i dah oke. sebab entry ni bukan entry sedih ya. entry ni entry cinta i. i'm just too happy now. :D (senyum lebar, hati berbunga sakura pink!). so, kalau meluat tak payah lah baca ya. 
Mula-mula layankanlah my art work i yang tak seberapa ni. yelah. saje je tak mawu tunjuk kehebatan kesenian budak yang dapat A+ dalam subjek Seni Visual time SPM dulu-dulu-dulu-dulu. Bhahahaha
 
Ini gambar hati ya. Separuh hati milik i. hati i yang suci dan lembut ni ya. hehehe

+

Separuh hati ni pulak milik my boifren.  Warna biru sebab sifat kelelakian yang menebal dalam jiwa dia. hehehe
-
-
-
-
-
-
-
dan....

Ini pulak hati kami. Ini hati kami berdua! :D

Its been 2 years, 2 months and 7 days we've been together. Gelak ketawa sedih nangis benci sayang rindu baik jahat suka duka senyum ketawa segalalah kami dah lalui. I'm really glad for it. Thank you.

Ape motif gambar hati kat atas tu? 
Actually it's a promise that we own each other heart. Rasa terharu gyla sebenarnya hari ni. Sebab tak pernah rasa sehappy macam ni. Kadang-kadang first love kita bukanlah dengan orang pertama yang kita bercinta, tapi orang pertama yang kita serious bercinta. Lain maksudnya ni. Contohnya kita dah ada banyak boifren/ girlfren tapi macam tak in love langsung until we meet somebody that can make us really serious and komited in relationship. And here i'm and i'm totally in love and stuck with him. Thank you.

And here we are. Hope we end everything with happy ending. 
I LOVE YOU!

Kadang-kadang first love kita bukanlah dengan orang pertama yang kita bercinta, tapi orang pertama yang kita serious bercinta.


Thank you for reading!

xoxo, ddy

6 comments:

Sarah Khan said...

salam ;)

wahh,so sweet. yep first love byn mengajar erti erti kehidupan. kuikui *jiwang :P

http://nukilangadisbiasa.blogspot.com/

SYAFIQAHSALEH said...

suka quote akhir tue...setuju sngt! :)

ohh ddy said...

@ sarah khan : aah. tiba-tiba terjiwang pulakkan. hehehhe

ohh ddy said...

@ syafiqah : wah! quote tu i reka pakai bedal je. hehehhehe

J.Syazwana said...

eh macam kenal lah ur bf.
satu sekolah kot tp lupa nama dia. huhu :P

ohh ddy said...

@ J : kenal ke die? heeeeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana