Review Blog : My Favorite Pink Strawberry

Friday, May 6, 2011

Assalamualaikum!




Hai kawan-kawan semua! Sebenarnya i macam takde arah lah sangat sekrang ni. al-maklumlah sebab dah tension banyak sangat gyla-gyla kena buat report ni. so, untuk menenangkan jiwa ni i pun melawat merayap jalan-jalan carik pasal lah kat blog orang lain. Kali ni i nak share dengan korang semua my favorite blog yang i suka sangat blogwalking kat blog dia. hehehe


MISA SAKURA!




Header yang cute. Ya, sebab i pun suka pink and girlish-girlish macam ni. hehehe

Ape kata kalau korang semua blogwalking dekat blog dia yang super cute tu. ape blog dia? ni haaaaaaa, Misa Sakura! Aku suka view blog dia sebab sedap je mata memandang. warna pink, lembut je. And she's a strawberry freak! macam i, i leopard freak kan, dia pulak strawberry freak. so cute! hehehe


Shoutbox comel. Mula-mula tekan yang ni. Lepas tu keluarlah............
-
-
-
-
-
-
Taraaaaaaaaaa..........



Shoutbox ni. Macam main sembunyik-sembunyik lah pulak kan. hehehe


Itu sahaja buat waktu ni. ade sesiapa nak i review blog? mai lah. jangan malu jangan segan, bagitawu je. hehehe

Thank you for reading!

Xoxo, ddy.

9 comments:

farahd101 said...

review my blog boleh :)
hehe

www.bloomy-day.blogspot.com

cikbintang said...

cmne nk edit smuanye cmtu??cikbintang tringin nk wt cmtu..ce gnti strawberi tu ngn bintang..tp xgeti..sobb sobb

^cahaya_harapan91^ said...

salam,,ngee...review my blog gak,,ngee..i oledi dh polo u ..

http://cahayaharapan91.blogspot.com/

Misa Sakura! said...

agagagggaa.... indah khabar dari rupa.. hehe.. blog sya takde apa dah skg ni.. jrg update pulak tu. hehe. btw thankssss dayana!!! ='D terkejut tgok kat dashboard kua gamba stroberi yg mcm kenal. hehe

Mizz Dayana said...

wait haaaaaaaa. nnt i review blog korang-korang semua ya. sekarang tengah bz mau final. heeeeeeeee

Mizz Dayana said...

misa sakura ---------- takde hal lah. i memang suka baca blog u pun. :)

bella luna said...

review blog i bole?
http://bellalunana.blogspot.com/

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

review blog nieza.. hehehe

http://nieyxzhazlan.blogspot.com/

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana