Review : Best Place To Shop

Tuesday, May 24, 2011

Assalamualaikum!


Sorry. Sebab i menghilang beberapa hari ni kan. Al-maklumlah kan busy girl in the world and arena. hehehe. So, now i muncul-muncul je mawu buat segmen review. Kali ni lain sikit. i tak view blog. tapi i view fb shop. Means yang ade buat online business kat facebook lah kan. Ini atas request jugak. so, jom lah kita ramai kan ye. hehehhe


ElleZara Shop




Boooommm!!! Boooommmm! Nama shop nak glamour je. se glamour pic profile die lah kan yang kat atas ni. zaman sekarang kalau tak glamour orang tak kenal lah kan.


So, dekat fb shop ni banyak die jual-jual. ade new stuff, ade preloved stuff jugak. yang branded, yang tak brand semua ada. macam-macam ada. So, ape lagi.... korang serbu lah. time ni lah nak support local business kita kan. hehehhe.


All items not include postage.
Beli dua or lebih stuff akan dapat free postage.
Menarik!


Pegi add dekat facebook ni ElleZara Shop. Jom lah kita shopping ramai-ramai. 


Thank you for reading!


xoxo, ddy.

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana