Reveal the truth : I bersama kesayangan baru i.

Saturday, May 14, 2011

Assalamualaikum!


Reveal the truth lagi lah pulakkan. Sekarang aku nak cerita pasal si kesayangan aku yang comot ni haaaaa. 


Sebenarnya si kesayangan i ni adalah bear kesayangan i lah. Bear kesayangan yang dihadiahkan daripada boyfriend i lah. Peh, dah 2 tahun kot i dengan bear i ni. I ingatkan i boleh dapat bear baru, tapi tak dapat pun. hohoho


Comot tak? comot kan. memang ade banyak virus pun nih bagi orang lain lah kan. tapi bagi i, i dah imun dah dengan virus dari bear i ni. hehehe. Tapi i seminggu sekali time weekend i jemur or sembur dengan Febreeze lah bear i ni. So, wangi lah taw. hahahah!




I dengan bear i. hehehe.

Dear boyfriend : I nak bear baru boleh tak? Bear lama i dah burok lah. i nak bear baru yang lagi besar and besar lah. Boleh tak? Boleh tak? Boleh tak? I nak. I nak. I nak jugak. (gedik. wekkkkk. ahhahhahahha!)

Ini bear yang my dad bagi. Besar. Lagi besar dari i tau tak. i nak bear besar, nak bear besar. hehehhe


Thank you for reading!

xoxo, ddy.

2 comments:

Dayana Nasir said...

i ada banyak bear tapi i jenis tak minat main or peluk2 bear ni jadi semua simpan dalam kotak je -__-"
i suka peluk bantal je. bantal kesayangan(bukan bantal busuk) je dah dekat 5

Mizz Dayana said...

owhhhhh. i memang suka peluk bear time tidooo. lagi besar, lagi lah i suka. hehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana