Reveal the truth : Apa yang selalu ada dalam handbag i??

Saturday, May 14, 2011

Assalamualaikum!


Hai kawan-kawan. Segmen Reveal The Truth i kali ni ye. Korang kalau rajin-rajin jum lah review cerita-cerita Reveal The Truth i yang lain-lain. :)


What Always In My Handbag.
Mula-mula nak cakap yang i lah owner kepada handbag i ni. Then yang pastinya my Blackberry always in my handbag. Kalau tak macam mana korang semua nak contact i kan. hahaha



Then, my makeup bag, my VINCCI purse and air pembersih contact lense i tu. Haishhh. Ape ek namenye? i tawu pakai je. hehehe. Yela, sebab dalam makeup bag i ada banyak barang, barang makeup lah, lense lah, brushes, tisu and sebagainya lah kan. hehe.

Alamak. Lupa pulak nak tunjuk gambar kunci kereta i kan. lain kali lah ye. heeeeeee


My VINCCI purse and my second phone. Nampak tak my pink handphone bersama-sama dengan pelekat-pelekat yang terlekat kat phone i tu. heheheh. Cute kan i. Tapi boyfriend i cakap i lekat-lekat tu macam budak-budak tak betul je. Hamaigaddddddd. Kejam sungguh. hehehe


For that day, handbag i berat lah sebab i letak air mineral dalam handbag i ni. Al-maklum lah kan sekarang ni hari-hari panas je. Asyik haus je kan. Kulit pun kering. hoho. Nampak tak penutup botol ni sangat bermakna and cute kan. Let's Pray for Japan.

Itu sahaja yang ada dalam handbag aku. Best tak? Best tak? hehehe. Berat macam bawak batu woooooooooo. hahhahaha!




Reveal The Truth :





2 comments:

Dayana Nasir said...

patut reveal apa yang ada dalam beg mekap jugak. hehehe

Mizz Dayana said...

@ Dayana Nasir -- will be soon. hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana