Perjalanan yang jauh, yang sejuk. Mahu ke mana lagi?

Wednesday, May 11, 2011

Assalamualaikum!


Actually i nak cerita lah pasal first time i naik bas pergi Paris Perlis dari KL, Hentian Puduraya. Mula-mula kena komen dulu pasal Hentian Puduraya. I rasa Pudu macam sama je, cume dia cat baru, tambah aircond, tambah cermin, tambah pintu cermin kena tekan-tekan kalau nak masuk. hehe. Lain i tak sempat tengok lagi ape yang baru and menarikya. hehehe


Then bermulalah perjalanan yang panjang tu. 6 jam wooo kena menapak, bersemadi, and bertapa di dalam bas tuh. Bas dah lah sejuk woooo. Memang sedap gyla tidur. Lepas tidur, tidur lagi, then tidur lagi lepas tu tirdur-tidur lagi dan lagi. ahahahaha!


Sampaikan pin, jarum, sanggul and segala macam i cabut sudah sebab mawu selesa lah time tidur tuh. i duduk seat dorang-sorang, so more privacy lah. hehehe

Ini pulak picture boyfriend i yang i snap time i kat atas bas before berlepas tu. I gonna miss him so much. Thank you sebab hantar i sampai naik bas and tunggu sampai i duduk dalam bas. hehehe. I Love You!

Ada lagi cerita, sesampai je kat Paris Perlis tu kami kenalah naik teksi sampai ke rumah. Nak naik bas tu pun berebut. Hamaigaddd. i rasa cam kelakar gyla, malu pun ade sebab ramai yang tengok kami. tapi abaikan jela. i tengah mamai-mamai time tu sebab tidur banyak sangat. hahahhaha!

Alhamdulillah sebab dah sampai rumah malam tu dengan selamat. Nanti nak pergi KL lagi, tapi kena drive sendiri pulak. tak boleh tidurrr. hehehhe


Thank you for reading!

Xoxo, ddy.

2 comments:

Dayana Nasir said...

perghhh..bapak lama 6 jam. i paling tak boleh naik bas lama-lama sebab bosan. naik bas sejam pun dah mula rasa bila nak sampai bila nak sampai. hehe

Mizz Dayana said...

@ dayana Nasir -- tawu takpe. ni memang lama gyla lah kan. huuuuuuuuuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana