Pagi-pagi buta pergi breakfast McD.

Friday, May 27, 2011

Assalamualaikum!


Assalamualaikum and selamat sejahtera semua ya. oke. hari-hari juga cerita pasal makan makan. memang i ni sebenarnya layak jadi pengacara Jalan Jalan Cari Makan lah. hehehe.


FAMILY BREAKFAST BOX McD


Cuma kali ni memang bangun pagi-pagi buta. lepas tu round-round satu Shah Alam then pergi breakfast dekat McD Damansara. Family Breakfast Box lah kan. ape lagi. Melahapnye dengan si boifee tercinta lah kan. hehehe


Tengah baru nak mula melahap pancake ni. Konon nak buat aksi bersemangat muka ala-ala pengacara JJCM tapi hasilnya hampehhh. menakotkan. so, terpaksa di sensored kan sebab takot pengacara JJCM letak jawatan pulak dah nanti kan. hehehe

Ini si boifee aku. Bukan sebab die gelap gyla ya, tapi ni sebab cahaya belakang lagi terang. Ambek picture pun guna BB je. hoho


So, jom lah setiap pagi breakfast McD. hahaha!

Thank you for reading!

xoxo, ddy

4 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

pagi2 mkn mekdi. best ^^_

ohh ddy said...

@putri iqa -- best. best. jum bekfes mekdi lagi. :)

ieka.H said...

haa..tliur gle bekfes kt mcD ni dr aritu ag..huh
bestnye =)

ohh ddy said...

@ ieka : pegi la bekfes mekdi. heeeeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana