Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia!

Wednesday, May 25, 2011

Assalamualaikum!


Haaaaa. Mari kita join kan blog kita ramai-ramai kat Blog Pilihan Malaysia

Haaaaaa. Jom lah kita join reramai yerkk. I pun nak jugak setanding dengan sifu-sifu seniorita dekat arena blogging neh. I rasa blog i ni boleh lah letak dalam kategori Blog Personal Wanita Pilihan lah kan. Tapi kalau ade kategori Blog Personal Gadis Pilihan lagi sesuai untuk i kan. hehehe

Btw, blog i ni universal je. Macam darah AB yang universal jugak tu. hehehe. I suka cerita pasal diri sendiri, i suka fashion, colours, suka makan, suka shopping, suka love love love. Oke, mawu senarai semua memang i suka semualah kan. hehehe. i paling suka tengok blog-blog yang cantek. suka tengok blog-blog fashionista yang sangat cantik, daring, stylo and i'm loving it. hehehe. I a stalker. hahhaha! 

Menarek kan i ni. So, ape lagi. Follow lah i ramai-ramai. i nak jugak jadi Blog Pilihan Di Hati Rakyat Malaysia. Ceewwaaaaaaaaaaahhhhh. 

Thank you for reading!

xoxo, ddy.

7 comments:

ahmad endo said...

ada harapan nak menang kategori tu...hehehe

Mizz Dayana said...

@ ahmad endo --- wah. serious ka? ini yang sayang u lebih ni. hehehhehe

Hanim Mahali said...

Gud Luck!

Mizz Dayana said...

@ Hanim --- tq darling. :)

solomolo said...

singgah sebentar...
selamat hari ahad !!!~

ohh ddy said...

@ solomolo : selamat hari ahad jugooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

osHin said...

dari blog BPM :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana