Malaysia's Next Top Female Blogger!

Thursday, May 26, 2011

Assalamualaikum!


Selagi kita ni orang Islam, kita kena bagi Salam and jawab Salam ya. Thank you!


MALAYSIA NEXT TOP FEMALE MODEL BLOGGER 2011


Haaaaa. tak payah nak membebel-bebel awal-awal ni sangatlah kan. Yang penting i telah dicabar oleh SANDRA AZWAN (hamboi, sejak bila pulak i best friend dengan dia kan. hehehe) Wateva pun i terimalah cabaran yang sengit daripada si Chandran, eh bukan. Sandra lah. Jangan marah. hehehe



I terpanggil untuk menjoinkan diri dalam Malaysia's Next Top Female Blogger. Abang-abang, atok-atok, pakcik-pakcik tak boleh join segmen ni sebab ni segmen bagi kaum Hawa sahaja. Kalau hang tu nyahhh i tak tawu lah pulak eh. hooo.


So, kena jawab beberapa soalan yang pecah keringat tulang temulang i ni walaupun i ni bukanlah seorang pekebun ataupun penoreh getah ya. hahahahah!


1) Tell us about your blog in 70 words or less. (When and why you started it, how often you update, and your viewers)
First of all kena cerita pasal blog i lah kan. i suka blogging sebab boleh express my emotion, opinion and whatever i have i my mind. i got lots-lots of idea in my mind. i jadi blogger bukan sebab nak famous ya amour tapi coz i suka blogging lah. hahaha! i sekarang maintain update blog daily lah, baru lah follower tak bosan kan and rasalah i wujud kat sini kan. hehehe. 

2) What is your personal style?

I love everything! i love fashion. my style just quit simple cuma kadang-kadang je daring lah sikit kan, sikit jerkkk. I love color, I love colourful! I ni cenderung untuk membeli semua baju, seluar, accecories yang i jumpa kat kedai. hahaha! gyla shopaholic. i suka tengok girl yang stylish especially yang bertudung lah kan. :)

3) A picture of you in one of your favorite outfits:

Pink and Blue. I LOVE IT! :)

4) Are you the next Malaysia’s Top Female Blogger 2011? Why?
Sure! Of course lah kan sebab kalau nak masuk next top model macam dah tak lepas je. haha! Sebab i always wanna give sumting in my blog. everyday should be a new day, a new thing, new info, new tips, and new story. So, my follower should love it. :) *lebih-lebih sangat nanti perasan lebih pulakkan. hahahha!

5) I love to read ‘Life with Sandra…..’ because? 

Because you were a guy. Oke, joking. hehehe. Sebab artwork you, design u sangat daring. u got the talent. Dah masuk 50 blog terbaik di Malaysia, dah jadi pilihan Intrend, takkan lah i tak suke baca blog u kan. hehehe. love it. :)


That's all, harap-harap kita boleh keluar date bersama-sama lah kan. Thank you SANDRA AZWAN!


Thank you for reading!


Good luck to me.


xoxo, ddy

2 comments:

SANDRA AZWAN said...

Thank you..;-)

Mizz Dayana said...

yeah! i nak dating-dating dengan u. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana