Macam mana nak nampak cantek semulajadi menjadi-jadi macam i.

Monday, May 9, 2011

Assalamualaikum!


Merujuk kepada tajuk di atas pun korang dah tawu kan i nak cerita pasal ape. Biasalah orang perasan cantek macam i selalu dicemburui ramai. Upsss. Terlebih perasan sudah. hehehe. Kali ni i nak share dengan korang-korang semua cara-cara mawu cantek ke bababooom kedebab macam i. (i kuros oke. hahaha!)


Posing tak boleh belah. nasib baik lah si boyfriend i ni memahami i. Layan je la kan snap-snap picture i kan. hehehe.

CUTE PIN

Sebenarnya i nak cerita and share pasal cute pin yang sebenarnya sudah lama menjadi kegilaan ramai gadis-gadis semasa kan. Tak terkecuali dengan i lah. Cuma i ni lambat lah sikit nak minat-minat benda-benda macam ni. Malas nanti nampak cute sangat selalu. hahaha! (statement nak kena penampar. hahaha!)

I suka beli cute-cute pin dekat pasar je. mana-mana pasar, or mana-mana kedai or mana-mana jalan jalanan lah. Memang kalau carik dekat blogshop berlambak lah ade kan. Cuma i ni macam takot sikit lah takot tak puas hati. So, i pun pergi lah beli sendiri kan. hehe. Ape lagi, pergilah dapat kan di pasaran dengan harga RM5 untuk dua cute pin tuh. Pandai tawar, makin dapat murah lah. hehehe


Seperti yang semua tawu i ni peminat pink, so i carik-cariklah cute pin yang warna pink. Dapatlah strawberry pink nih. so gyla sangat-sangat amat cute lah. hahaha!


Ini pulak cute love pin warna yellow. :)




Thank You For Reading!


Xoxo, ddy.

5 comments:

Mfs said...

boleh test pakai r pasni..cam nice je..haha

Mfs said...

boleh test pakai r pasni..cam nice je..haha

http://aniesandyou.blogspot.com said...

knape x jg dealer cute pin?

Jiran ooo jiran

Mizz Dayana said...

@ MFs -- u pun nak try pakai ke? boleh. boleh. hehehhe

Mizz Dayana said...

@ anies --- kalau ade banyak i jual ye. jual kat u., hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana