Jum Mandi Air Terjun. Bukit Ayak!

Saturday, May 7, 2011

Assalamualaikum!


Hello. Hello. Let's release some tension selepas selesainya report-report yang bertubi-tubi datang sebelum hari exam menjelma ni. Biasa lah kan, student tahun akhir ni memang macam ni. Busy memanjang. Haduyai. So, ape lagi. Hati ni rasa macam pergi terbang ke Paris, US, Hong Kong, Australia je time-time macam ni. rasa mawu pergi bercuti lol. Sesiapa, silalah bawak i pergi bercuti ya. hehehe. Jiwa ni pulak terasa macam mawu shopping sepuas hati. Wahhhhhh. 


Tapi badan ni rasa macam mawu rest je sepanjang tahun. Mawu pergi spa. Jum pergi spa!! hahaha! Semua tempat mawu pergi, mana sebenarnya aku mawu tuju neh? hahaha! Jum kita pergi air terjun jum. Kalau pergi pantai takut gelap pulak kulit neh. heheh




AIR TERJUN BUKIT AIR, PERLIS
Actually ni time praktikal lah, sambil-sambil bekerja singgah lah sebentar ke air terjun ni. Air terjun ni takde lah dalam good condition sangat pun. Al-maklumlah kan, Perlis baru-baru ni mengalami bencana banjir. hohoho. Dah tu, mana mawu pergi ni kalau kat air terjun ni pun tak boleh mandi? hahaha!


P/s : ada sesiapa yang duduk Perlis or tawu ape yang menarek kat Perlis ni. Bagi lah aku info pasal Perlis ni. Damn bored here. huhuh

Thank you for reading!

Xoxo, ddy

2 comments:

GR said...

hoho, teringat kenangan masa kat 3 tahun di perlis dulu, hehe..

ada lah dalam 3 kali pergi mandi kat bukit ayer ni. selalu pergi beli barang kat padang besar. itupun dah habis sosiallah kat perlis tu, hahaha.

perlis tak ada tempat menarik sangat, jalan-jalan ke kedah je lah. =)

Mizz Dayana said...

hahhahahhahahhahahha! ape ade je kan. huuuuuuuuuuuuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana