Jalan-jalan carik makan dan carik pasal. Jum kita melalak!

Friday, May 20, 2011

Assalamualaikum!


Jum kita jalan-jalan carik pasal lah. Mula-mula jalan-jalan kasik kaki penat dulu. Pergi mengperhabiskan duit dulu. hehehe. Padahal kat Paris Perlis je pun. hahaha! Lepas tu ape lagi, dah lapar-lapar kita pun pergi terjah kedai makan lah kan. makan pun taknak mengalah. Makan western dowwwwwwww. hahhaha!




Haaaaaa. Ni kat Mai Cafe Western Food. *Tengoklah muka i yang comot tu. Mata tak pakai eyeliner. Dah nampak lain kan muka i. hehehe

Ini pulak teman seluar negara yang jalan-jalan carik pasal lah kan. Kaki kaki pukul taw tak. Sila bayar duit perlindungan dekat kami taw. hehehe

Jum kita tengok-tengok menu i malam tu taw. hehehe

Mocha iceblanded. Sedap dan banyak sampai terpaksa bungkus bawak balik. hehehe

Ini pulak Chicken Chop uhhhhh. Sedap dan kenyang wooooo. Peh, memang datang sini aku order yang ini jelah. Hohoho

Then, as usual. Karaoke time!!!! hahaha
Nak tengok tak lagu ape yang kami karaoke kan?
Malu.
Malu. 
Malu.
Malu mau cakap. hahaha!

Ini dia. Korang kenal tak sape dalam dalam gambar ni? Lagu NEWBOYZ lah ni babe! hahhaha! Layan karaoke lagu Newboyz lah ape lagi kan. hehhehe

Thank you for reading!

xoxo, ddy







2 comments:

Mfs said...

takdak benda yang sebest makan..melainkan makan..haha

Mizz Dayana said...

Asyik makan makan makan je kan. hehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana