Ini cerita budak malas yang menghadapi exam.

Monday, May 16, 2011

Assalamualaikum!


Haaaaaaaaa. Jum kita cerita pasal exam dan ke'busy'an i menghadapi minggu exam seperti yang telah i gembar gemburkan selama beberapa hari terkebelakang ini kan. Biasalah, budak terlebih educated cakap tulis mengarot tunggang terbalik sudah. hahaha!


EXAM YOOOOOO!


Oke. actually memang nebes lah kan bila nak exam haritu, mane taknye ni first time mawu exam amali. So, nebes sampai i tak study langsung weyhhh. Serious! Asal bukak lappy je mesti tertidoo (padahal bukak lappy mawu layan karaoke nyanyi sendiri je, bukannya mawu study pun kan. hahaha!). Btw, thank you to my boifee coz ajarkan i pasal exam ni melalui lisan jarak jauh. Kami study sesama di dalam talian, talian telefon. hehehe


Ini pulak hari kedua exam tu. time tu lah mawu belajar, time tu lah mawu exam, time tu lah mawu menghapal memaham semua. haha! Tengoklah nota kecik i yang memang kecik ni. Datang-datang bawak pen sebatang je, kertas ni pun mintak kat member i. Pemalaiihhhh betol kan i ni. hahahha!

Ini pulak muka surat belakang note kat atas ni lah. Kertas ni hancur dibuatnya. i lipat-lipat, hey comot betoi kan i ni. hahahha! tapi nota kecik-kecik ni pun ada kebaikkannya jugak tawu. i boleh simpan note ni dalam purse i. so, di mana-mana boleh lah i baca nota kakitangan i ni. (macam lah baca sangat. hahaha!)

Btw, pemalaiiiihhh pemalaiiiihhh i ni dapat lah jugak markah tinggi (upsss, kantoi pulakkan. hehehe) Alhamdulillah lah kan, rezeki namanya ni. i akan terus berusaha dengan gigih untuk kekal jadi yang terbaik. InsyaAllah. Terima kasih jugak kepada trainer i yang jadik tukang observe tu ya. thank you! 

Apekah plan i??

Nak tawu?
-
Nak tawu?
--
-
-
-
-

RAHSIA! hehehe (padahal memang takde plan pun. hahahah!)


Selamat menghadapi exam ya semua bagi seluruh coursemate i. ALL THE BEST! tak sabar kan nak habes study, then teros kerja. :)

P/s : Jangan dapat posting kerja dekat Kepulauan Borneo pulak. Jaoh amat. tiada saudara-mara di sana. wuwuwuwuw


Thank you for reading!
Xoxo, ddy


0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana