I'm Loving This! I wanna own all this!

Saturday, May 21, 2011

Assalamualaikum!


Jum. Ape lagi, cerita pasal kesukaan dan kegembiraan i lah kan. Cerita pasal benda-benda yang i suka and yang boleh buat i teruja lah kan. Ape lagi yang i suka kan. 


Ofcoz lah leopardd!!! Hamaigadddd.


Ini bibir sangat sexy. Kalau bibir i macam ni mesti boifren i lari. nanti dia ingat couple dengan leopard mane lah kan. hahaha!


Ini juga. aaauuuummmmmmmmmm.

Ini sangat howt dan menawan. Ade sesiapa yang nak belikan untuk i?? Sila kan lah kawan-kawan. :)

I memang gyla betol kan. suka betol yang ni jugak. I wanna all thissssssss!!!!!!!!

Simple je kan jam ni. Tapi kat dalam dia ade leopard printed color pink. Owhhh. sexyy. 
Hey boifreennn. Jam i dah rosak, sila lah belikan i jam baru ya. hehehe

Bilik ini sexy. 

Teknik mata ni i tak sempat belajar lagi lah. Nanti i dah belajar, i tunjuk kat korang-korang semua lah ye. hehehe

Hamaigadddd. Kalau ade jual dekat pasaran Malaysia rokok-rokok macam ni, memang i jadi perokok tegar lah. i nak collect semua yang leopard printed. Korang tak boleh. HAHAHAHA!

Itu sahaja berangan setakat ni ye. hehhehehe

Thank you for reading!
xoxo, ddy.

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana