Hijau Yang Memberi Ketenangan. Nyamannya Suasana.

Sunday, May 8, 2011

Assalamualaikum!


Sejak bila pulak dah kan i ni peminat warna hijau. I ni memang sebenarnya tak berapa suka sangat warna hijau. Bukan tak suka langsung, tapi hijau ni bukan my favorite color lah. Tapi, bila tengok picture-picture dan situasi kat bawah ni mesti korang suka kan. hehehe


HIJAU TENANG & NYAMAN
Actually snap-snap picture ni masa praktikal i tu lah. Masa ni pergi melawat ke kampung mana ek. Tak ingat lah. Tengok depan rumah memang kemas, bila tengok belakang rumah. Wahhhh! lagi best wooo. (Oke, jakun. Hahaha!) Mana tak nye, dekat rumah & negeri i mana lah ada sawah padi menghijau macam neh.

Sawah. Sawah. Eh, kat sawah pun ade ketam eh? Sebab i jumpa hari tu. 

Walaupun muka i ni muka sombong, tapi i ni seorang yang penuh dengan budi bahasa. Kalau tak kenal, maka tak cinta. So, jangan judge i sesuka hati ya. 

I ni sukakan ketenangan. Walaupun list lagu i dalam laptop or BB i ni semua yang pecah kepala hotak and pecah hati punya, tapi hati i ni lembut. I masih sukakan ketenangan. I tak suka benda yang kusut-kusut. And i jugak paling tak suka orang-orang yang suka buat kusut-kusut neh. I dont give a damn! Hidup relax-relax sudah lah kan. Chill lah! 

P/s : I malas nak layan masalah sesuatu or benda or orang yang tak membawa kepentingan kat i. Sebab bukan dapat duit pun kan kalau layan pun. hahaha!

Xoxo, ddy.

3 comments:

fyna said...

fyna kan kalau pakai hijau mesti nampak gelap =.= hehe tp hijau ni tenang je kan

Mizz Dayana said...

aah kan. taw takpe, i takde pun baju warne hijau. huuuuuuuuuu

lyndadyana said...

like2 :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana