Cinta si Donut Bulat Bulat.

Wednesday, May 25, 2011

Assalamualaikum!


Ape kabar semua orang? I harap semua sihat-sihat jelah ye. Bersyukurlah dengan segala kurniaan rahmat dan rezeki daripadaNya ya. Semoga hari-hari mendatang kita masih dapat menikmati segala kurniaan rahmat ini. Bersyukur atas segala rahmat yang diperoleh ini.


SI DONUT BULAT BULAT


Ape cerita kes pasal si donut bulat-bulat neh? ade ke donut yang tak bulat? adaaaaaaa. aku dah jumpa dah bulatan donut yang petak ohhh. so, kalau petak tu ape ye namanya? hehehe.


So, hari tu pergi dating dekat MidValley. ade lah insiden-insiden yang berlaku kan. menarek taw. hehehe. I yang melahap kat KFC lepas tu teman si boifee i ni lah mawu makan donut. 


Mula-mula nak lepak kat BigApple tapi macam tak privacy and sangat semak je kat situ. So, pergi lah serbu DunkinDonut ni pulak. Lepak-lepak lah kat DunkinDonut sambil merehat kan kaki i yang agak letih sebab dari pagi berlari-lari ke sana ke sini. Ceewaaahhhh.


Ini lah hasilnya si donut bulat bulat yang kiut miut. sweettt kan. ehheheh

Thank you for reading!

xoxo, ddy

6 comments:

meaw said...

nak donut tu,huwaaaaaaa!

Dayana Nasir said...

donut sangat comel! selalu kalau nak beli donut mesti rambang mata tak tau nak pilih mana satu sebab semua macam best. tapi bila makan satu je dah kenyang -__-

Mizz Dayana said...

@ meaww --- meh la makan donut dalam gambar neh. heheheh

Mizz Dayana said...

@ Dayana nasir --- tawu takpe. i teman bf i mam je. i makan separuh je dah kenyang. hahahah

Jenna Cindy said...

bestnye donat tu....nak jugak!!!

Mizz Dayana said...

@ jenna : best kan. best kan. hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana