Budak buat kerja.

Tuesday, May 3, 2011

Assalamualaikum!

Actually takde kerja neh. sedang mencari-cari gambar dalam laptop, so terjumpa lah picture pra-matang seorang dewasa yang sedang bertungkus lumus membuat kerja. ceh! padahal aktif ber foto jahhhhh. hehehe

Sebenarnya ni adalah koleksi waktu gambar hari menyimen saya. tapi peliklah pulakkan, cakap gambar hari menyimen tapi gambar kerja-kerja menyimen nye takde pun. hahahaha! ape daaaaaaaaaaaaa.

Muka budak-budak je ni. hehe

haaaaaaa. muka budak-budak lagi kan neh. hehehe

Ape lagi lah kan kerja-kerja kitorang waktu praktikal ni kan. banyak bersuka ria je rasa. hehehe

Thank you for reading!

xoxo, ddy




3 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com said...

2 je?

Tips: mengajak blogger ke blog dan komen

areen said...

mane awak ni?da lame xnmpk dkt twitter

Mizz Dayana said...

@ AREEN --sori areen sayang. i super duper busy gyla sekarang. huhuhu. biase lah, dah last2 year sekarang ni kan. senior lah kate kan. hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana