Blog Review : Cahaya Yang Ada Harapanlah.

Saturday, May 14, 2011

Assalamualaikum!

Kali ni atas permintaan i, i pun meng'review'. Wah, segmen review i sudah mendapat sambutan ramai lah ye (macam ramai lah sangat pulakkan. hehehe) Sebelum ni i ade review blog favorite i yang cantek pink panther strawberry cute. Pehhh. nama nak bombastik pulakkan. hehehhe. Next blog yang i review ni pun blog pink jugak. flowery pink. wahhhhhhhhh.


CAHAYA HARAPAN


Blog ni diberi nama Cahaya harapan. Bersesuaian lah dengan header blog ni yang bernama 'CAHAYA HARAPAN'. Korang-korang nampak tak header nye yang berwarna pink yang menyejukkan hati ni. hehehe.



Ini pulak shoutbox nye yang berwarna pink-pinky jugak. cute kan.

Ini pulak backgroundnye. Flowery Pink kan. i tak tipu. memang pink kan. heheheh

Ada sesiapa lagi yang berminat untuk di review? silalah bagitaw aku ye. Yang paling penting, korang kena jadi follower i lah taw. 

Thank you for reading!


Xoxo, ddy

0 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana