Berjalan-jalan Sambil Tertelan Angin Di Waktu Petang.

Sunday, May 29, 2011

Assalamualaikum!


Hamboi. Tak menahan kan. Tajuk entry dah macam tajuk drama lah pulakkan. hehehe. Sebenarnya saje nak menjelouskan u allss semua. i pergi buat siri jelajah Kuala Lumpur. Upsss. Bukanlah, ini siri dating ke mana-mana sahaja yang disukai. hehehe


TAMAN LAYANG-LAYANG


Seperti biasalah kan, mula-mula bukak folder-folder gambar sendiri. Ushar-ushar sampai tak tawu nak ushar dah. sebenarnya dah pening nak pilih gambar terbaik diri sendiri. Malu tengok gambar sendiri sebab i tengok gambar-gambar i sekarang ni semua gambar size up. Demm it.


Time ni si photographer aka my boifee suruh buat mimik muka. Time ni kena buat mimik muka ala-ala marah gitu. hamboi. Gerunnya i tengok muka sendiri. Cam nak kena penyepak je ni kan. hahahaha! (hey, i dah konfius ni. Mimik muka or memek muka ah??)


Mula-mula i yang buat mimik muka marah kan. Then, i pulak kena marah dengan boifren i. Mane taknye sebab buat mimik muka mengarot macam kat atas ni. ngeriiii. hahahha!

And at last terpaksa lah jugak buat muka comel sendiri. i dah cakap kan, i gemokkkk. huaaaaaaaaaaa. I need diet. wuwuwuw


You alls.. Bagilah i tips nak kuruskan badan ye. thank you. i sayang u olss.

Thank you for reading!

Xoxo, ddy

8 comments:

Dayana AZ said...

Manaaa ada gemukk mcm niii :). Maintainn jaa. haha.

With love,
Dayana AZ.

~kuyam~ said...

hah..u xgemuk lgsung oke..aduiiii~
btw,bestnya leh g jln2 dgn boyfie =)

ohh ddy said...

@ dayana AZ : whoaaaaaaaaaa.tp mawu kuwos-kuwos lg. hehhehe

ohh ddy said...

@ kuyam : tak gemok eh?tp nape bf i soh kuros2 lg ah? hoooooooooo

Dayana Nasir said...

i need to diet too T___T

ohh ddy said...

@ dayana nasir : jum diet jd lg kuros. hehhehhe

Haruuta Chan said...

La , cekeding ah! tak gemuk pon :O

ohh ddy said...

@ Hakuda chan : hahhaha! cekeding ya. hehhehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana