Berbeza dan jauh sekali sudah berbeza.

Wednesday, May 25, 2011

Assalamualaikum!


So secara kebetulannya lah kan sebenarnya ni i mawu cerita pasal perubahan drastik kat blog i ni kan. ape yang korang nampak? Obviously my blog layout / background lah kan. Hamaigadddddd.


BEFORE
Beginilah rupanya blog i sebelum ni. Ade leopard, ade pink-pinkish girlish lah jugak. ade lah jugak picture i sembunyik-sembunyik ambek gambar kat header tuh kan. hehehe. Yang paling i suka sebab leopard-leopard ni lah. hohoho

AFTER
Beginilah layout blog i sekarang. Owh. lagi lah girlish pink-pinkish kan. Hamaigaddd. Actually layout ni dah lama dah i buat sama-sama dengan layout before ni yang leopard tu. cuma time tu i just keep simpan je layout ni. Btw, i still loving it coz hasil kerja tangan i jugak lah kan mawu otter-oter ni. hehehhe


Macam mana kejadian penukaran layout ni boleh terjadi? 
Sebenarnya siang tadi tangan i ni menggatal lah mawu tengok-tengok pilih layout lain kan. pastu dah paste code-code untuk layout baru. Sepatutnya i kena preview dulu tapi i pulak terus save terosss. Hamaigadddddd. Dengan tidak sengaja, layout pun bertukar! (intonasi Sailormoon tawu. hehehe)

Wateva pun i still loving this. Hope korang-korang semua suka jugak ya. hehehe. Bagilah komen-komen yang membina untuk i ya. thank you!

Xoxo, ddy

10 comments:

Arpiiz said...

cantik lah layout ni, memang sesuai untuk girl2 ni..hehe

cikbintang said...

alalaa...comel sgt!!!!kemas je belog..suke tgk =)

Haruuta Chan said...

Wow!! Macam ne design layout sendiri ?? :O

Mizz Dayana said...

@arpizz --- memang i girl pun kan. hehheheheh

Mizz Dayana said...

@cik bintang --- tq cik star. honey star. :)

Mizz Dayana said...

@haruuta chan --- dengan penuh kesabaran and rajin search2 akan pandai lah mawu edit-edit sendiri layout ikot citarasa sendiri. work hard. hehhehe

Puteri Iqa Izyan said...

hehehe. yang ni girlie lagi sbb ade kartun gurl tu =.='

tapi nice sbab putih je. sejuk mata pandang. =))

Mizz Dayana said...

@ iqa-- tq. :)

Mohd Ridhuan said...

simple je...
nice...
hehehheh

chenta nana said...

layout ni lagi better... cantik dan kemas....
btw, salam kenal dari nana..)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana