Beraksi di Bukit Bintang. Ade cium-cium ke??

Thursday, May 19, 2011

Assalamualaikum!


Haaaaaa. Sudah-sudah. jangan mawu mencetuskan kontroversi murahan ye. Sebab kali ni pergi BB takde pun kiss-kiss ya. haha! i pergi jalan-jalan mencari pasal dan masalah je. hahaha! Waktu keluar dating dengan boifee i ni, hujan tawu tak. Terpaksa lah berlari-lari comel meredah hujan. habeslah bintik-bintik i punya inner and cardigan. Jalan metsilah mawu cool kan, mane ade bawak umbrella. hahaha!


DATING DI BUKIT BINTANG


Ape lagi, makan kat mcD BB lah sambil mencuci mata melihat gelagat masyarakat metropolitan di arena ini. Perrrggggghhhhhhhh!

Sesi posing-posing senyum-senyuman control dan terpaksa pun bermulalah. hahaha!

Haaaaaaaa. Ni lagi satu posing. Oke, aku gemok. So, nak buat  macam mane lagi kan. Diet lah! hahahaha

That's all.

Thank you for reading!

xoxo, ddy


2 comments:

cik hani said...

jom sama2 diet mehh...

hikhik

Mizz Dayana said...

@ cik hani ---- aduhai. macam mana mawu diet ni. makanan kat rumah sedap2 je. hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana