Beauty : Bibir Yang Cantek!

Thursday, May 5, 2011

Assalamualaikum!


Lets talk about lips again and again and again. After all, after entry bibir ohh bibir ni banyak jugak lah dapat feedback daripada follower and pembaca blog aku ni kan. thank you semua sebab sudi-sudi komen kat blog i ni ye. Lepas ni komen-komen lagi, i suka layan komen-komen korang semua! :)


MENTHOLATUM LIP ICE & LIP GLOSS


Actually aku dah lama dah pakai product untuk bibir dari Mentholatum ni. Since dari zaman aku kat matriks lagi aku dah pakai dah rangkaian product neh. Member aku yang bernama Ira ni lah yang kenal kan dekat aku. Hamaigadddd, mau panggil Ira or Nazz ah? hahahha! Honestly, memang best lah bila pakai lip ice dia sebab dia bertukar warna dengan serata merta and longlasting. ceewaaahhhhh. :)
Haaaaaa. Sekarang aku dah beli yang baru ni ha. Lip ice yang ni ade shimmer-shimmer uh. Before ni tak silap keluar yang strawberry and no fragrance je. aku tak minat sangat yang ade bau-bau ni, sebab tu aku pilih yang takde bau-bauan pun. hehehe


Dan ini jugak. aku beli yang ni jugak. Lip gloss uh. tapi kan bila aku pakai lip gloss kan, aku rasa bibir aku macam dah double triple semakin menebal. so, aku jarang-jarang lah mawu pakai lip gloss. hahahhahah! Bibir sexy lah kata kan. hahaha!

Dayana (nama sama dengan i), i rasa lip ice ni kot yang u maksudkan kan? hehehe

Raihan, yeah! lip ice ni color not bad lah kan. Under rm20 kan. hehe


Ni pulak member aku, lagi lah pulak suruh makan sireh. ade ke patot? hahahah!


That's all. Thank you for reading!

Xoxo, ddy




2 comments:

Dayana Nasir said...

oh hai cik dayana nama sama ..hehe :)
yup2..lip ice tu la yang i maksudkan tu ... tapi i suka yang stroberi.

Mizz Dayana said...

@dayana --- yeah! i tak suka yg de bau2. nnt i suke jilat2 plak. hehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana