Ape Yang Rahsianya Dalam Bilik Tidur Tu? Buat Aktiviti Ape Tu?

Tuesday, May 31, 2011

Assalamualaikum!


Bagi aku, sepanjang tempoh percutian 5 hari 4 malam ini semester ini, aku banyak menghabiskan masa dalam bilik. Ape yang best sangat lah kan dalam bilik beradu aku ni. Alaaa, biasalah kan bilik anak dara mesti lah kemas cute cun melecun kan. Hamaigadddd. hehehe


AKTIVITI DALAM BILIK TIDUR.


1. Merehatkan tubuh badan, minda, jiwa dan raga.
Ayat nak educated je lah kan. Sebenarnya simple je maksud i ni kan. Jelas terang usahkan bersuluh pun dah nampak dah. Mestilah tidur merehatkan tubuh badan i yang dah penat bekerja sepanjang hari. (banyaklah korang, i punya penat bekerja ape lah sangat kan. hahaha! penat online jewwkkkk)


Ini bilik tidur siapa ni? Awat cun sangat ni bra terabur-terabur ni. hahahaha!

2. Berpeleseran di alam maya.
Ayat i tak boleh nak membelahkan diri lah kan. Sebenarnya i online ke serata dunia. Yela, sibuk ber'facebook', sibuk ber'ym', sibuk ber'skype', sibuk ber'blog', sibuk ber'twitter', sibuk google sana, wiki sini pulak, Yahoo sana sini. Hamaigaddd. Kenapa semua account i ade ni. hahaha!

3. Layan cerita-cerita best
Haaaaa. Ape lagi. Layankan cerita Korea lah. Layan cerita sengsorang lah baru best kan. Tak delah nak segan sangat kantoi i layan cerita Korea kan. (tapi sekarang dah kantoi dah kat blog neh. hahahaha!)

Sassy Girl bebeh.

Full House. Full in the house. What the heck. hahahha!

4. Bukak almari, tutup almari
Hahaha. Ape yang misteri sangat ni kan. Betollah kan bukak almari and tutup almari. Bukan i main sorok-sorok ke hape, tapi sebab i nak ambek baju, kemas baju, tengok segala barangan dalam closet i kan. And seriously i banyak baju, jeans, shawl and segala. Sampai dah buang-buang pun still banyak gak. Hadoiiii.

So, itu sahaja nak cerita pasal aktiviti dalam bilik i. Setakat ni i tak buat benda-benda pelik lagi lah dalam bilik. hahahaha!

Than you for reading!

xoxo, ddy


12 comments:

b0an said...

bende..bkak gobok...tutup gobok...xde keje kew..ahaks

Dayana Nasir said...

itu bilik u ke? hahaha. sama lah dengan i. banyak menghabiskan masa dalm bilik je

Izatie said...

Hehe i pon banyak spent time dalam bilik :) Online je 24 jam .

ohh ddy said...

@ boan : sebok hang noooooooo. hahhahah!

ohh ddy said...

@ Dayana Nasir : duduk dalam bilik je la kan. hehhehe

ohh ddy said...

@ izatie : on9 for life. bhahhaha!

Syafrina Utopia said...

same aaa bilik je laa tempat lepak plg selamat..

chemay said...

sama laa..
duduk dalam bilik..
on9 jeee.
tak ada keje lain
hehe
:)

enyheartsdiamond said...

saya pun byk habiskan masa dalam bilik sambil membelek-nbelek almari si pari-pari :D

http://www.facebook.com/pages/Almari-Si-Pari-Pari-The-Fairys-Closet/145033855565960

ohh ddy said...

@ syafrina : lepak dalam bilik buang masa. hehhehe

ohh ddy said...

@ chemay : memang. online for life. hahahhah!

ohh ddy said...

@ eny : i da follow ur pari2 blog. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copy right Mizz Dayana